Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Fashion | Shows | Modeshows herfst winter 2015 2016 | Massimo Rebecchi

Massimo Rebecchi: kleur voor de winter

De Italiaanse ontwerper Massimo Rebecchi weet wat een vrouw wil. Draagbare kleding, niet al te sober, wat kleur, een minirok, dan weer een maxijurk.

door CHARLOTTE MESMANMassimo Rebecchi is één van de meest getalenteerde prêt-à-porter ontwerpers die Italië rijk is. De man weet wat een vrouw wil. Draagbare outfits, vrolijke kleuren, pittige laarsjes, eigentijdse ontwerpen.

Rebecchi is een meester in het combineren van kleurige fantasieën. Ruitjes, kringeltjes, monderne designs... Rebecchi brengt het allemaal bij elkaar en doet er dan nog een schepje bovenop door met verschillende texturen te spelen (doorzichtig, grof, fijn).

Uiteindelijk is het nooit teveel. Bekijk de foto's van de wintercollectie 2015 2016 maar eens. Zo komen we de lange (en donkere) winter wel door!

Klik hier om verder te gaan naar de fotogalerie


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!