Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Fashion | Shows | Modeshows herfst winter 2015 2016 | Issey Miyake

Issey Miyake: de caleidoscoop

De collectie van Issey Miyake voor herfst winter 2015 2016 is geïnspireerd door de caleidoscoop. Yoshiyuki Miyamae, artistiek directeur van het Japanse modehuis, vervolgt zijn zoektocht naar nieuwe materialen en technologieën.

door CHARLOTTE MESMANDe catwalk show van Issey Miyake voor herfst winter 2015 2016 is spectaculair. De collectie is een caleidoscoop van kleuren en 3-dimensionale vormen. Het geheel is uitzonderlijk mooi.

De vormen zijn innovatief en worden onderstreept door diepe kleuren als paars, petroleumgroen, grasgroen, Bourgondisch rood en turkoois. De dessins herinneren inderdaad aan die van de caleidoscoop: kleine, kleurrijke vlakjes die allemaal perfect op z'n plaats vallen.

De finale is grandioos als ceintuurs in de taille zich onverwacht openen in wijde rokken met dynamische dessins die de modellen zwierig doen ronddraaien om het concept van de caleidoscoop nog maar eens te onderstrepen.

Klik hier om verder te gaan naar de fotogalerie


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!