Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Fashion | Shows | Modeshows herfst winter 2015 2016 | Gabriele Colangelo

Gabriele Colangelo: de 'ontblote' schouder

Voor winter 2015 2016 laat Colangelo zich leiden door asymmetrische lijnen. Steeds weer zien we in deze collectie een 'ontblote' schouder'.

door CHARLOTTE MESMANDe collecties van de Italiaan Gabriele Colangelo zijn niet altijd even gemakkelijk te begrijpen. Toch zijn alle ogen op deze Italiaanse nieuwkomer gericht.

Op het eerste gezicht oogt de stijl van Gabriele Colangelo (1975) vrij streng, maar de echte kenner zal direct opmerken dat we hier niet met de eerste de beste te maken hebben. Colangelo komt uit een Milanese modefamilie. Fashion zit 'm in het bloed.

En dat is te zien in zijn collecties die vooral niet de trends volgen maar tijdloos zijn. Voor winter 2015 2016 laat Colangelo zich leiden door asymmetrische lijnen. Steeds weer zien we in deze collectie een 'ontblote' schouder', al dan niet bedekt door een andere laag stof.

De kleuren zijn sober, met uitzondering van de raspberry rode tinten.

Klik hier om verder te gaan naar de fotogalerie


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!