Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Fashion | Shows | Modeshows herfst winter 2015 2016 | Dsquared2

Dsquared2: aristocratische 'eskimo-vrouwen'

De catwalk shows van Dsquared2 zijn TOP en ook dit keer stelt het modehuis met aan het roer de Canadese designer tweelingen Dean en Dan Caten niet teleur.

door CHARLOTTE MESMANVoor de collectie van Dsquared2 herfst en winter 2015 2016 mixen de designer tweelingen Dean en Dan Caten invloeden van antieke Canadese stammen met die van de Britse aristocratie. De modellen met hun gebruinde gezichten hebben iets weg van superchique eskimo's.

De collectie is ongelooflijk rijk aan details. Goudborduursels sieren broeken, jacks en uniformjassen. De jurken zijn uitgevoerd in Victoriaanse stijl. Maar ondanks deze invloeden uit het verleden is de collectie pittig, stoer en hedendaags.

Spijkerbroeken zijn afgewerkt met etnische banden, broeken tot op de enkel zijn verrijkt met goudkleurige uniformstrepen. De bijous fonkelen van de grote gekleurde stenen, de hooggehakte sandaaltjes schitteren van de kristallen of zijn versierd met franjes en kwastjes.

De basis voor nagenoeg elke outfit is een strakke bodysuit (van top tot teen) met tribale dessins, zodat de huid van de modellen getatoeëerd lijkt. Mix dit alles met spijkergoed - blauw en wit - en je hebt een fantastische collectie.

Klik hier om verder te gaan naar de fotogalerie


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!