Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Fashion | Shows | Modeshows herfst winter 2015 2016 | Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana: ode aan 'la mamma'

Met de wintercollectie 2015 2016 brengen Dolce & Gabbana een ode aan alle moeders. Op de catwalk familietaferelen en creaties waarin 'la mamma' wordt geloofd en geprezen.

door CHARLOTTE MESMANVoor winter 2015 2016 duiken Dolce & Gabbana in het thema 'moeder'. Het hoogzwangere Italiaanse topmodel Bianca Balti opent de show. Maar zij is niet de enige moeder onder de modellen. Verschillende mannequins lopen de catwalk tezamen met dochtertje of zoontje.

Ook de collectie zelf staat in het teken van 'la mamma'. Op de creaties zien we opschriften als 'Je t'aime Mama', 'Sei la mamma più bella del mondo' ('Je bent de mooiste moeder van de wereld') en 'Amore per sempre' (Liefde voor altijd).

Verder blijft het designersduo trouw aan de eigen stijl. Op de catwalk lange slank afkledende zwarte jurken, kokerrokken, zwarte en witte jurken met grote rode rozen en beeldige pastelkleurige jurken met opschriften en kindertekeningen in pailletten.

Klik hier om verder te gaan naar de fotogalerie


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!