Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Fashion | Shows | Modeshows herfst winter 2015 2016 | Chloé

Chloé: Franse flair

Claire Waight Keller komt met een formidabele wintercollectie 2015 2016 voor Chloé. Als je het ons vraagt, is dit één van de mooiste collecties van het seizoen.

door CHARLOTTE MESMANVoor winter 2015 2016 zet Claire Waight Keller voor Chloé een schitterende collectie op de catwalk neer. Met bijna Franse flair mixt de Engelse ontwerpster mannelijke en vrouwelijke invloeden.

Lange jassen (ongelooflijk mooi!) worden afgewisseld door supervrouwelijke jurken. Broekpakken met wijde broeken en vrij lange double-breasted blazers met ceintuur in de taille worden afgewisseld door mini-jurkjes.

Het kleurenpalet loopt uiteen van donkerblauw, bruin en grijs tot poederkleuren, perziktinten, ivoor en wit. Hier en daar zien we een item in denim.

Maar de verbindende factor tussen alle kleuren in deze collectie is de multi-color poncho, een kledingstuk waarin de verschillende kleurschakeringen bijeen zijn gebracht.

Klik hier om verder te gaan naar de fotogalerie


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!