Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Fashion | Shows | Modeshows herfst winter 2015 2016 | Burberry Prorsum

Burberry Prorsum: patchwork en franjes

Als je bij Burberry aan stijve ruitjes denkt, dan moet je dat beeld voor winter 2015 2016 toch maar even bijstellen. Christopher Bailey geeft Burberry's wintercollectie enorme schwung met franjes, prints en patchwork.

door CHARLOTTE MESMANWat heeft Christopher Bailey gedacht toen hij de wintercollectie 2015 2016 voor Burberry ontwierp? Wat zag hij voor zich? Een bohémien vrouw in Londen? Een Londense vrouw uit de jaren '70?

De collectie van Burberry is één en al suède franjes, prints en patchwork. De kleuren zijn intens: indigo blauw, blauwgroen, rood, Bourgondisch rood en oker.

Trench coats, maar ook poncho's, capes, cabans en overjassen spelen in deze collectie, zoals altijd, een belangrijke rol. Daarnaast zien we lange jurken met een hoge taille en korte jurkjes met een A-lijn.

De ster van de accessoires is dit seizoen de Burberry Bucket Bag. Verder is er in deze wintercollectie aan zonnebrillen bepaald geen gebrek.

Klik hier om verder te gaan naar de fotogalerie


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!