Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Fashion | Kledingtips | Update je modelook voor lente 2013

Update je modelook voor lente 2013

Prints, nieuwe vormen, sorbetkleuren en felle tinten

Lentelook 2013Het nieuwe modeseizoen is begonnen. En laten we direct met de deur in huis vallen: het is geen gemakkelijk seizoen. Als alles om vormen, prints en unieke items met aparte en voor dit seizoen karakteristieke versiersels draait, dan is het geen kwestie meer van handig wat basics van vorig jaar bij elkaar halen om een nieuwe look te creëren.

Maar misschien heb je toch nog wat hangen - wat grafische printjes bijvoorbeeld of een item met een camouflageprint - en lukt het je vast om met enkele, gerichte aankopen weer helemaal up-to-date te zijn. [Lees onder de foto's verder voor onze kledingtips]

 

Lentelook 2013
Combineer zachte tinten met wit. Gezien bij Louis Vuitton in Parijs

Lentelook 2013
Strepen zijn trendy! Hier: op de catwalk van Massimo Rebecchi lente zomer 2013

Lentelook 2013
Combineer dierenprints met bloemenprints voor een moderne look. Hier: op de catwalk van Just Cavalli zomer 2013

 • Ga voor grafische prints. Je mag ze - als ze niet al te veel van elkaar verschillen - ook met elkaar combineren.
 • Geel is dit seizoen in de mode. Je hoeft je niet helemaal in het geel te steken. Een geel bloesje onder je blazer of trui kan al het verschil uitmaken. Andere felle kleuren als fuchsia, oranje en elektrisch blauw doen dit seizoen overigens ook weer mee.
 • Wit mag je dit jaar al héél vroeg gaan dragen (en volgend jaar dragen we wit ook in de winter).
 • Wilde-katten-prints zijn nog steeds trendy. Beperk je tot één enkel item en liefst niet met zwart. Combineer ze eens met grafische print.
 • Camouflageprints zijn weer in zwang. Voor schoenen, tassen of voor je hele outfit, van top tot teen! Een enkel item in de bekende militaire print kan je look al updaten.
  Probeer de nieuwe sorbetkleuren en draag ze bij elkaar en met een neutrale kleur. Haal bijvoorbeeld eens lila, roze en wit bij elkaar. Zo mooi!
 • Grafische prints, dierenprints en camouflageprints mogen dan in zijn, ook strepen doen mee. Fan van streepmotieven? Grijp dit seizoen je kans.
 • We gaan een hele nieuwe mode tegemoet. De vormen worden de komende seizoenen zo anders. Natuurlijk hoef geen compleet nieuwe garderobe aan te schaffen maar een jasje of sweater met zo'n ronde eivorm of een zwoele A-lijn geeft je look wel een heel moderne touch. Let ook op de mouwen. Wijd uitlopende mouwen zijn het ook weer helemaal.
 • Draag véél accessoires. Less is more geldt ook dit seizoen even niet. Ga voor grote kettingen, opvallende oorbellen en draag veel armbanden bij elkaar.
 • Schoenen? Puntige modellen komen terug. Gekleurde pumps (zoals in de jaren '80) doen ook weer mee. Proberen!
 • En bij deze luxe en rijke mode en de vele accessoires, draag je... zeer weinig make-up!


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!