Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Fashion | Kledingtips | Stylingtips voor een nieuwe look

10 Stylingtips voor een nieuwe look

10 Ttips voor een verrassend vernieuwende outfit, vertaal de trends van de catwalks naar het dagelijks leven.

Grijp je elke keer weer naar je spijkerbroek? Hijs je je elke dag weer in dezelfde kleding? Ga je steeds weer voor dezelfde stijl? Geef je dag kleur door jezelf eens anders, verleidelijker, vernieuwend aan te kleden. Ga voor een spannende make-over.

Tip 1: Leg je spijkerbroek weg

Leg je spijkerbroek even buiten bereik. Doe 'm in de was. Zorg dat je er niet bij kunt. Dwing jezelf om creatief met je kleding om te gaan.

Tip 2: Bedenk s' avonds al wat je de volgende dag aan gaat doen

Neem de tijd om je te kleden. Laat het niet op het laatste moment aankomen. Leg 's avonds klaar wat je de volgende dag aan gaat trekken. En zorg ervoor dat het 'cool' is! Neem je tijd om iets nieuws te bedenken.

Tip 3: Het is het jaar van de 'glitter', doe er iets mee!

Pailletten en (gekleurde) metallics zijn het dit jaar helemaal. De mode fonkelt je tegemoet. Voeg een klein element aan je dagelijkse outfit toe (al was het maar een accessoire) voor een heel vernieuwend, en feestelijk effect. Maak van elke dag een feest!

Tip 4: Ga voor winterwit

Wees het zonnetje in huis en op je werk. Ga voor winterwit. Kijk eens wat je nog in de kast hebt hangen en wat je nodig hebt om een complete winterwitte look te creëren. Een winterwit wollen jurkje, witte pantykousen, misschien heb je zelfs een winterwit manteltje of kun je het ergens voor een zacht prijsje op de kop tikken. Maak het af met een wit mutsje, een witte sjaal, witte wanten...

Tip 5: Is een nepleren broek iets voor jou?

Leer is het dit jaar helemaal. Ga eens voor een leren broek. Vind je dat te prijzig, kijk dan eens bij de nepleren broeken. Tegenwoordig zijn die echt fantastisch en soms niet eens van echt te onderscheiden. Ook leggings met (nep)leren stukken zijn trendy (en sexy!). Oh... en vergeet niet om ook even bij de (nep)leren rokjes te kijken!

Tip 6: Ga voor hoge hakken

Hoge hakken zorgen nu eenmaal voor een goed gevoel. En zeg niet direct dat je er niet mee uit de voeten kunt, dat ze niet geschikt zijn voor naar je werk. Want je kunt ze altijd nog in je tas meenemen om ze pas op je werk aan te trekken. Of je kunt een paar op je werk laten staan. Echt, je voelt je er beter door!

Tip 7: Speel met kleuren

Update je look met kleur. Ga eens voor een kleur die je gewoonlijk nooit draagt. Kies een felle kleur (al was het maar een geel of fuchsia blouse onder een zwarte trui) en fleur je outfit en je dag ermee op.

Tip 8: Over-accessorize!

Op dit moment is het motto 'less is more' even naar de achtergrond geschoven. Dit jaar dragen we vooral véél en opvallende accessoires. Je kunt overdag gerust met een paar grote chandelier oorbellen met fonkelende stenen over straat. Of draag een opvallende ketting met strass en stenen over een klein wollen truitje. Ga voor veel armbanden en fantasie-ringen. Maak er iets origineels van.

Tip 9: Investeer in een warm, lang en mooi vest

En... draag het over al die vrolijke, leuke en sexy jurkjes waar je de vorig jaar zomer in schitterde. Een paar laarzen en een paar passende panty's erbij en je dag ziet er weer heel anders uit.

Tip 10: Total black

Weet je het even helemaal niet meer, ga dan voor 'total black'. Altijd chic. Maar maak er wel iets bijzonders van. Combineer verschillende materialen - mat en glanzend - met elkaar. En creëer een bijzonder silhouet. Speel met 'oversize' en 'slim'-vormen en natuurlijk met accessoires. Wat je ook draagt, zorg ervoor dat je het met plezier doet.


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!