Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
VANDAAG IS HET
Voeg TRENDYSTYLE toe aan je favorieten

Home | Fashion | Kledingtips | zo (ont)kleed je je als...

Zo (ont)kleed je je als... hij voor de eerste keer over de vloer komt

'Ze opende de deur en was duidelijk bezig haar benen aan het scheren. Rond haar enkels zag ik nog wat lang, zwart haar'. Deze gebeurtenis deed de deur voor Peter letterlijk dicht. Hij heeft het buurmeisje dat hij eens zo sexy vond, sindsdien geen blik meer waardig gekeurd.

Waar je als vrouw niet allemaal de fout mee in kunt gaan. Een van de precaire momenten is wellicht de eerste keer dat je hem thuis ontvangt. Hoe kleed je je dan in hemelsnaam? Het zal van jouw bedoelingen, van zijn bedoelingen en van jouw en zijn smaak afhangen. Maar een paar suggesties hebben we wel voor je.

Als je hem wilt verleiden... open je de deur in een sexy negligé, compleet met vuurrode lippen en hooggehakte muiltjes. Maar pas op! Overdrijf niet. Hij zou wel eens de benen kunnen nemen. Niet alle mannen houden van een vamp. Is hij er het type wel voor, haal dan champagne en oesters in huis!

Als je een relatie met hem wilt... maak je er zogenaamd niet al te veel werk van. Je kleedt je vrouwelijk en niet al te sexy. Je zorgt voor een uitstekend dineetje en laat hem zien dat je met liefde de tafel hebt gedekt. Je ruimt je huis en de keuken netjes op. Hij zal je een uitstekende partij vinden.

Als je nonchalant wilt overkomen... draai je de verwarming hoog op, trek je een t-shirtjurkje aan - je doet alsof je je er niet van bewust bent dat het erg kort is - en ontvang je hem met blote benen en op blote voeten. Je doet alsof je net opgestaan bent van de bank waar je met de kat lag te soezen. Na zijn binnenkomst steek je snel een kaarsje aan en maak je het in een handomdraai gezellig (van tevoren heb je natuurlijk alles gepland).

Als jullie al op de romantische toer zijn... verwelkom je hem in een schattige en verleidelijke babydoll. Je zorgt ervoor dat je huis in het kaarslicht baadt en strooit kwistig met rozenblaadjes terwijl de cd-player voor een romantisch achtergrondmuziekje zorgt. In de keuken laat je hem proeven uit de pannetjes die op het vuur staan te pruttelen.

Als het om een one-nightstand gaat... dan kom je onverwacht s' avonds met hem thuis. Het is de ideale situatie om de bekende film- en boekscène na te spelen. Je zet hem op de bank met een glas cognac en zegt dat je even iets gemakkelijks gaat aantrekken. De rest van het verhaal ken je vast wel!


MEER OP TRENDYSTYLE
Fashion
Spijkerbroek

Must-have. Deze spijkerbroek zou iedere vrouw moeten hebben


Fashion
Voedingstrends 2017

Voedingstrends 2017. Dit gaan we eten

FOLLOW TRENDYSTYLE


UP-TO-DATE MET ONZE NIEUWSBRIEF
Modenieuws, streetstyle reportages, beautytrends en je horoscoop... alles rechtstreeks in JOUW postvakje.

Make-up
Wenkbrauwen
5 Stappen voor perfecte wenkbrauwen

Beauty
Quiz: wat weet jij van beauty food?

Maandhoroscoop
Horoscoop Steenbok Horoscoop Waterman Horoscoop Vissen Horoscoop Ram
Horoscoop Stier Horoscoop Tweelingen Horoscoop Kreeft Horoscoop Leeuw
Horoscoop Maagd Horoscoop Weegschaal Horoscoop Schorpioen Horoscoop Boogschutter
UP-TO-DATE MET DE TRENDYSTYLE NIEUWSBRIEF!
Modenieuws, streetstyle reportages, beautytrends, weetjes over liefde,
psychologie en je horoscoop... alles rechtstreeks in JOUW postvakje.