Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Fashion | Kledingtips | Ik ga op reis en neem mee…

Ik ga op reis en neem mee…

Ik ga op reis en neem mee… een kleine gids voor het inpakken van je koffer - bergen kleren liggen op je bed, tientallen schoenen slingeren door de kamer. Je koffer ligt opengeklapt op de grond. Hoe krijg je het er in hemelsnaam allemaal in?

Je koffer inpakken... De laatste weken heb je zorgvuldig bedacht wat je allemaal gaat meenemen maar nu het dan zover is, blijkt het toch niet zo gemakkelijk te zijn. Hieronder vind je de meest essentiële kledingstukken voor een zonvakantie. Een kleine gids bij het inpakken...

Bikini's

Naar de zon zonder bikini? Dat kan natuurlijk niet. Neem tenminste twee bikini's mee. Een gemakkelijke bikini om in te zwemmen (niet al te duur zodat je er niet voorzichtig mee hoeft te doen) en eentje om mee te flaneren... (die mag natuurlijk wel heel duur en sexy zijn!)

Lingerie

Een slipje voor elke dag van de vakantie: tanga's voor onder een broek, een sportief broekje voor onder je minirok. Een bh voor dagelijks gebruik, een strapless bh voor onder je zomertopjes en een spannende push-up voor de avond! wat je ook kiest, neem je mooiste en meest luxe slipjes en bh mee. Dat geeft een sexy gevoel, zeker op vakantie.

Een luchtige en sportieve broek

Of 'ie nu lang is of tot net onder de knie, een broek komt altijd van pas! Ideaal voor een tochtje op de boot, voor een wandeling over het strand en beslist 'anti-mug'. Sportief en trendy met een plat sandaaltje voor overdag, sexy met een hoog hakje voor de avond.

Een minirok

Dé topper van het seizoen! De mini! Daar mag je er wel meer van meenemen. Ten eerste omdat het weer in Nederland blote benen vaak niet toelaat (dus als de gelegenheid zich eindelijk voordoet om een mini te dragen, doe dat dan!), ten tweede omdat je benen dan ook bruin worden als je wandelt of op een terrasje zit, ten derde omdat mini's weinig ruimte in je koffer innemen, ten vierde omdat de mini sexy is... Overtuigd?

Hot pants

Een ander hot item van deze zomer. Show die benen!

Topjes en hemdjes

Topjes en hemdjes, gekleurd, met bloemenfantasieën, wit of zwart, sexy of sportief. Stouw je koffer er maar mee vol. Ze nemen maar weinig plaats in en zijn reuze handig! Zowel voor overdag als voor de avond.

Een zomersweater of -vest

Een zomersweater of vest voor als het 's avonds een beetje frisser is. Katoen is 's zomers het prettigst. Kies een kleur die goed bij je andere outfits past.

Een sexy jurkje

Een sexy jurkje voor een hele speciale avond (met een hele speciale man). Voor de overige avonden combineer je je minirokjes met de topjes die je hebt meegenomen.

Schoenen: platte sandalen, een paar sneakers en hoge hakken

Platte sandaaltjes en slippers nemen vaak maar weinig ruimte in. Neem er tenminste drie paar van mee zodat je ze kunt afwisselen (in geval van blaren of andere pijntjes). Een paar sneakers (die trek je natuurlijk op de reis aan), en een paar sexy hoge hakken voor de avond.

Accessoires

Vergeet verder niet om ook kleine, maar nuttige accesoires als een goede zonnebril en een ruime strandtas in je koffer te stoppen. Ook is het altijd heel prettig als je een schoudertasje of buideltasje voor je portemonnee en beautyproducten meeneemt, zodat je handen vrij hebt.


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!