Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Fashion | Kledingtips | Wat voor schoenen onder een broekpak?

Kledingtips: wat voor schoenen onder een broekpak?

Jullie vragen, Trendystyle antwoordt

Fleur, 18 jaar, vraagt ons wat voor schoenen je onder een broekpak draagt, vooral als je naar een feest gaat.

Hallo daar! Ik las op jullie site dat de broekpak onwijs in is om mee te feesten. Ik vind het onzettend stijlvol en ik ben het dan ook zeker van plan. Maar ik had een vraag eigenlijk over de schoenen eronder. Ik zat zo even na te denken wat voor schoenen er onder passen. Je kan er natuurlijk een skinny black jeans onder dragen met pumps eronder. Maar ook een echte smoking broek. Zo''n 1 heb ik dan wel, maar die is best wel lekker ruim. Maar nu de vraag. Welk soort schoenen past eronder, want met pumps vind ik het niet echt mooi. Ieder geval harstikke bedankt!

Hai Fleur, leuke vraag! Voor een chique avondje uit - maar dan moet het wel echt een heel stijlvolle gelegenheid zijn - kun je onder je smokingbroek een paar open sandaaltje met hoge hak dragen. Het spreekt voor zich dat je voeten en teennagels er dan wel onberispelijk moeten uitzien. Voor een minder extravagante gelegenheid kun je kiezen voor een stoer enkellaarsje, met of zonder hoge hak (ze zijn weer helemaal in!). Een andere mogelijkheid zijn de schoenen met 'columnhakken' (heel stevige hakken) of pumps met hakken die breed beginnen en smal toelopen.

Kortom, kies je voor pumps kies ze dan ultramodern. Een laatste, sportievere mogelijkheid is een paar platte, enkelhoge veterschoenen met dikke zolen. We zagen ze op de catwalk van Max Mara in een zwarte lakversie onder een driedelig krijtstreeppak voor haar. Superstoer!


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!