Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Fashion | Kledingtips | Kledingtips voor Halloween

Kledingtips voor Halloween

Halloween is één van de spannendste en geheimzinnigste feesten van het jaar. De herfstige sfeer, de eerste mist, kaarsen en magische vertellingen. Aangename rillingen lopen over je rug... Een supergelegenheid om je eens extra spannend te kleden. Maar hoe? Dat is gemakkelijker dan je op het eerste gezicht zou denken.

Magie en mysterie, daar gaat het om. Voor een Halloweenparty is een mysterieuze outfit dan ook uiterst geschikt. Want in de nacht van Halloween (de nacht van 31 oktober op 1 november) lopen werkelijkheid en fantasie doorelkaar. Spoken en geesten komen tot leven. Je weet niet meer wat echt is en wat niet! Dat is nu juist het leuke van dit feest. Het magische maakt het spannend. Heel anders dan bijvoorbeeld carneval. Dat is een grote verkleedpartij en elke vermomming is nep. Dat weet je gewoon!

Halloween is meer dan een verkleedpartij. In tegendeel! Het is dé gelegenheid bij uitstek om een tipje van de sluier op te lichten en een beetje van de heks die in ons leeft te onthullen. In de nacht van Halloween laten we ons magische 'ik' vrij spel. Maar geef er niet te veel van bloot... Het moet allemaal mysterieus en spannend blijven.

Verkleed je daarom niet! Maar draag 'normale' kleren die je combineert met magische elementen die een ondeugend heksje van je maken, klaar om zo op een bezemsteel te springen...

De kleur van Halloween? Zwart natuurlijk. En dit jaar zitten we goed want zwart is wee helemaal terug in de mode (lees ook 'Zwart is het nieuwe zwart'). Zo zou je bijvoorbeeld een lange zwarte rok kunnen combineren met een sexy zwart topje of body en daarbij een hoge heksenhoed kunnen dragen. Een kokerrokje tot op de knie is een perfecte basis voor een sexy look. Draag er dan iets 'magisch' op: een gehaakt hekserig vestje, een kanten topje met lovertjes die fonkelen in het kaarslicht, een kettink met een heel aparte, magische hanger.

Besteed veel aandacht aan accessoires. Een zwarte buideltas doet het altijd goed. Of een klein bestikt omatasje met tuttige hengsels. Ook heel spannend is een total black outfit, ogenschijnlijk heel normaal... maar schijn bedriegt want op je nagels heb je centimeterslange zwarte nepnagels geplakt. Zo onwaarschijnlijk dat iedereen er wel tien keer naar moet kijken. Heel vreemd en magisch maar uiterst reeel... want je kunt er net zo goed mee krabben als je zwarte kat.

Lees ook 'Zeven bloedstollende looks voor Halloween'


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!