Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
VANDAAG IS HET
Voeg TRENDYSTYLE toe aan je favorieten

Home | Fashion | Kledingtips | Kledingtips: do's en don'ts voor Kerstmis

Kledingtips: 10 do's en don'ts voor de feestdagen

De feestdagen komen dichterbij en misschien ben je al aan het bedenken wat je tijdens alle feestelijke gelegenheden die zich ieder jaar weer aandienen, gaat dragen. Voordat je in actie komt en tot aankopen overgaat, een paar snelle tips.

1. Draag tijdens de feestdagen geen groen en rood (of in ieder geval niet deze combinatie). Het zijn de kleuren van de Kerstboom en de Kerstman.

2. Ga voor superhoge hakken, ook al kun je er niet op lopen. Tijdens de feestdagen is het toch niet anders dan zitten, zitten en zitten.

3. Heb lef! Dit is de periode waarin alles mag! Dus trek die gouden avondjurk aan. En doe die 12 cm meter hakken aan je voeten (ook al ben je langer dan je date!). Dit is je kans!

4. Overdrijf! Tijdens de feestdagen kan het nooit 'overdone' zijn. Pak eens flink uit. Trek die droomkleding aan.

5. Maar... lijd geen kou. Kleed je naar de situatie. Blauwe tenen in zomersandaaltjes doen je look geen goed (ook al is het misschien mode).

6. Ga voor een chique winterjas en durf opvallende combinaties te leggen. Een avondjurk met een trenchcoat kàn heel chic zijn. Maar ook met oma's vintage stola kun je scoren. Denk van tevoren na over de jas, cape of stola die je over je avondjurk gaat dragen.

7. Familiejuwelen. Als je ze nu niet draagt, draag je ze nooit meer. Echte juwelen komen weer terug in de mode. Draag die diamanten ring of die gouden ketting.

8. Streef naar perfectie. Neem je tijd voor de voorbereidingen en sla geen details over. Ontharen, pedicure, manicure, scrubben, haar wassen en föhnen. Het hoort er allemaal bij.

9. Stort je in je feestelijke goud- of zilverkleurige gewaad, behangen met chique juwelen en wankelend op je onmogelijk hoge hakken, niet ongegeneerd op het buffet. Een overvol bord is niet chique (en een volle mond ook niet).

10. Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden. Verwacht niet dat een feestlook comfortabel is. Draag je die strakke jurk houd dan je buik in, kies je voor die hoge schoenen accepteer dan dat ze niet zo lekker zitten als je sneakers. Een echte fashion look vraagt nu eenmaal wat meer van je dan gewoonlijk. Maar je krijgt er ook veel voor terug: bewonderende blikken, complimenten en een flinke ego boost.

 

MEER OP TRENDYSTYLE
Fashion
Spijkerbroek

Must-have. Deze spijkerbroek zou iedere vrouw moeten hebben


Fashion
Voedingstrends 2017

Voedingstrends 2017. Dit gaan we eten

FOLLOW TRENDYSTYLE


UP-TO-DATE MET ONZE NIEUWSBRIEF
Modenieuws, streetstyle reportages, beautytrends en je horoscoop... alles rechtstreeks in JOUW postvakje.

Make-up
Wenkbrauwen
5 Stappen voor perfecte wenkbrauwen

Beauty
Quiz: wat weet jij van beauty food?

Maandhoroscoop
Horoscoop Steenbok Horoscoop Waterman Horoscoop Vissen Horoscoop Ram
Horoscoop Stier Horoscoop Tweelingen Horoscoop Kreeft Horoscoop Leeuw
Horoscoop Maagd Horoscoop Weegschaal Horoscoop Schorpioen Horoscoop Boogschutter
UP-TO-DATE MET DE TRENDYSTYLE NIEUWSBRIEF!
Modenieuws, streetstyle reportages, beautytrends, weetjes over liefde,
psychologie en je horoscoop... alles rechtstreeks in JOUW postvakje.