Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Fashion | Kledingtips | Kledingtips voor Oudejaarsavond

Kledingtips: is zwart-wit te zomers voor Oudejaarsavond

Jullie vragen, Trendystyle antwoordt

Heejj,

Op oudejaarsavond zou ik een A-lijn jurk in zwart-wit gecombineerd met een zwarte legging willen dragen…

Is dit te zomers? Of past dit nog voor die gelegenheid ??

Welke kleur schoenen, oorbellen … zouden jullie me aanraden??

Groetjes Titia

Hallo Titia, dank voor je mail. Met de combinatie zwart-wit - superchic! - zit je altijd goed. Het klinkt erg mooi en helemaal niet te zomers, zeker niet als je er een zwarte legging bij draagt. Je schrijft niet uit in welk stofje je a-lijnjurk is gemaakt, maar ook luchtige en lichte materialen als tule en voile kunnen dit winterseizoen heel goed. Alleen als je voor totaal witte look kiest, zou ik ermee uitkijken, maar dat is niet jouw geval.

Je kunt je jurkje extra feestelijk maken door het te combineren met goud- of zilverkleurige schoenen en misschien wel een bijpassend tasje. Ga voor superhoge hakken met een blote wreef als je van sexy houdt. Houd je meer van een ultra-trendy look, combineer het jurkje dan met een paar zwarte enkellaarsjes met stiletto-hak.

Heb je zin in oorbellen, ga dan voor fonkelend en groot. Draag verder geen sieraden en steek je haar losjes op zodat het accent helemaal op de oorbellen komt te liggen. Stijlvol en glamorous!

Wensen je alvast heel prettige feestdagen toe en een spetterende oudejaarsavond!

Charlotte Mesman - Trendystyle


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!