Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Fashion | Kledingtips | Haltertopje en topless zonnen

Kledingtips: ik wil niet topless zonnen maar...

Jullie vragen, Trendystyle antwoordt

Vraag: Ik heb kleine borsten en heb daarom een halterbikini gekocht. Ik vind dat ze daarin het mooiste uitkomen. Maar wat ik vervelend aan een halterbikini vind is dat je van die lelijke witte vlakken op je decolleté krijgt. Wat kan ik doen (ik wil niet topless zonnen)? Ilse uit N.

Het nadeel van een halterbikini is inderdaad dat het topje aan de voorkant vaak breed is en smal toeloopt waardoor je witte strepen krijgt die bij een laag uitgesneden hals goed zichtbaar zijn. Veel bikini's (en dat geldt niet alleen voor het haltermodel) bieden een goede oplossing. Je kunt de uiteinden die bedoeld zijn om achter je nek te knopen recht naar achteren trekken, over je schouders laten lopen en vastknopen aan het bandje dat horizontaal loopt. De bandjes moeten dan natuurlijk wel lang genoeg zijn. Maar lukt het, dan creëer je een soort bh-model.

In het dagelijks leven zal je bh de witte strepen die zich uiteindelijk op je huid - decolleté en rug (dat wel) - zullen aftekenen, volgen en mooi bedekken. Voordeel van deze manier van knopen is ook dat de bikini geen druk op je nek uitoefent, iets dat wel gebeurt als je de bandjes in je nek vastmaakt. Zolang je op het strand bent, kies je voor deze meer praktische optie. Is het tijd voor een cocktail aan de bar, dan knoop je de uiteinden weer achter in je nek.

Veel afwisselen is ook een optie. De bandjes zullen zich dan nooit scherp op je huid aftekenen. Veel strandplezier!


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!