Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Fashion | Kledingtips | Zo word je een fashionista. Tien tips

Zo word je een fashionista. Tien tips

Hoe creëer je een uitgesproken modelook? Wat kun je doen om eruit te zien alsof je zo van de runway komt? Zo word je een fashionista. Bekijk de foto's en lees zijn onze tips.

door TRENDYSTYLEFashionista

Hoe creëer je een uitgesproken modelook? Wat kun je doen om eruit te zien alsof je zo van de runway komt? Zo word je een fashionista. Bekijk de foto's en lees zijn onze tips.

Maak opvallende combinaties. De mode kent geen regels. Interpreteer de trends. Mix kledingstukken van nu met kledingstukken van jaren geleden.

Voeg iets 'geks' aan je outfit toe. Een T-shirt met twee apen? Kousjes met noppen? Panty's met een stripverhaal? Waarom niet? Draag grappige kledingstukken bij modieuze items.

Accessorize. Het hoeft allemaal niet duur te zijn, als het maar stylish is. Het mag wel een beetje overdreven zijn. Je fashionista look is niet af zonder zonnebril, tas, de juiste schoenen, bijoux enzovoorts. Voor de fashionista look geldt: the more, the better.

Fashionista

Fashionista

Fashionista

Let op de volumes. Ga voor opvallende lijnen en ontwerpen. Het hoeft niet veel te kosten (als het er maar duur uitziet).

Spaar voor een it-bag. Een mooie tas is een must voor je fashionista look. Het hoeft echt geen supermerk te zijn. Als de tas er maar trendy en vooral ook nieuw uitziet.

Ga voor bijzondere telefoon- en tabletcovers. Fashonista's letten op details. Met een trendy of speelse telefooncover zet je je look kracht bij. Ga voor een bling bling cover. Of voor een speels ontwerp. De telefooncovers met oortjes die al jaren populair in Azië zijn, zijn nu ook in Nederland verkrijgbaar.

Speel met kleur. Total black mag dan weer in zijn, maar een opvallende look creëer je vooral ook door met verschillende kleuren te werken.

Haal verschillende prints en fantasieën bij elkaar. Durf! Heb lef! Kies verschillende prints in dezelfde toonaarden. Of maak vloekende combinaties. Het mag!

Streef naar perfectie. Het geheim van elke fashionista is dat het elke keer weer lijkt dat ze een item voor de eerste keer dragen. Alsof je zo uit een boetiek gestapt komt waar ze je van top tot teen hebben gekleed.

Besef dat een 'fashionista look' tijd kost. In het leven krijgen we niets voor niets. In een fashionista look gaat veel tijd en moeite (maar niet per se geld) zitten. Wees creatief en trek er tijd voor uit om combinaties te maken, je haar en make-up te doen én je kleren goed te behandelen (wassen, strijken, mooi weghangen).


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!