Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
VANDAAG IS HET
Voeg TRENDYSTYLE toe aan je favorieten

Home | Fashion | Kledingtips | Concealer cups

Bloemblaadjes voor je borsten. Concealer cups voor je tepels

Er zijn kledingstukken die je het liefst zonder bh draagt: avondjurken, zomerse strandjurkjes, topjes... Toch is dat niet altijd gemakkelijk. Want juist avondjurken en topjes zijn vaak gemaakt van dunne stoffen die tekenen. Heb je het maar even koud, dan priemen je tepels parmantig door het materiaal.

Erg sexy. Natuurlijk. Samantha van 'Sex and the City' accentueerde het effect zelfs door plastic neptepels op haar borsten te plakken. Op televisie, in een modereportage of op de catwalk mag het dan mooi zijn, maar in het dagelijkse leven is een dun truitje of topje zonder bh soms erg embarrasing. Gelukkig zijn er oplossingen voor.

Het Amerikaanse lingerieconcern Maidenform ontwierp de 'petal concealer', een bloemvormig pleistertje dat je op je tepels aanbrengt. De 'bloemblaadjes' camoufleren je tepels heel delicaat en zijn ideaal voor onder strakke, dunne topjes, truitjes en zijden kleding. Je kunt ze altijd en overal dragen, zelfs in het water (bijvoorbeeld onder een witte bikini die doorschijnt) of tijdens het topless zonnen (om verbranden te voorkomen). (foto: Petal Concealers van Maidenform)

Het mooie van de 'bloemblaadjes' is dat ze de natuurlijke beweging van je borsten niet verstoren. Het sexy 'ik-draag-geen-bh'-effect blijft dus behouden. De 'bloemblaadjes' zorgen alleen voor een subtieler, minder expliciet en daarom misschien nog wel verleidelijker effect.

Behalve camouflerende bloemblaadjes zijn er ook camouflerende cups, die niet alleen je tepels verbergen maar je borsten ook steun geven. Zo ontwikkelde Hunkemöller 'Eve's Bra'. Deze zelfklevende beha was een tijdje uit de collectie maar is (gelukkig) weer terug! Het gaat om twee strapless cups die je van voren aan elkaar haakt en die je letterlijk op je borsten plakt. Geen doorschijnende tepels dus, maar ook geen bandjes over je rug of schouders! Anders dan de bloemblaadjes kan je Eve's Bra steeds weer opnieuw gebruiken, terwijl de bloemblaadjes na een keer dragen niet meer geschikt zijn voor hergebruik.

En nu je dit weet, is het tijd om eens door je garderobe te lopen. Wedden dat je heel wat kledingstukken vindt die je om 'technische' redenen niet draagt of misschien zelfs nooit gedragen hebt. Met de 'bloemblaadjes' en concealers cups openen zich legio mogelijkheden. En naar die chique party kun je je zijden avondjurk weer aan... zonder enige gêne.


MEER OP TRENDYSTYLE
Fashion
Spijkerbroek

Must-have. Deze spijkerbroek zou iedere vrouw moeten hebben


Fashion
Voedingstrends 2017

Voedingstrends 2017. Dit gaan we eten

FOLLOW TRENDYSTYLE


UP-TO-DATE MET ONZE NIEUWSBRIEF
Modenieuws, streetstyle reportages, beautytrends en je horoscoop... alles rechtstreeks in JOUW postvakje.

Make-up
Wenkbrauwen
5 Stappen voor perfecte wenkbrauwen

Beauty
Quiz: wat weet jij van beauty food?

Maandhoroscoop
Horoscoop Steenbok Horoscoop Waterman Horoscoop Vissen Horoscoop Ram
Horoscoop Stier Horoscoop Tweelingen Horoscoop Kreeft Horoscoop Leeuw
Horoscoop Maagd Horoscoop Weegschaal Horoscoop Schorpioen Horoscoop Boogschutter
UP-TO-DATE MET DE TRENDYSTYLE NIEUWSBRIEF!
Modenieuws, streetstyle reportages, beautytrends, weetjes over liefde,
psychologie en je horoscoop... alles rechtstreeks in JOUW postvakje.