Fashion victim! Hippe hond

fashionvictim-dog
Fashion victim

Bij ons krijgen honden op z’n hoogst een jasje als het erg koud is of regent, maar in Aziatische landen kleden trotse baasjes hun hondje maar al te graag aan. In Japan heb ik vaak genoeg ‘moeders’ met kinderwagen met daarin een aangekleed hondje op straat voorbij zien komen. De kleine viervoeter op deze foto zit op de arm maar naar de onderkant van de schoentjes te oordelen, loopt hij ook graag zelf. De stoere zonnebril maakt onderdeel uit van zijn look (helemaal als je weet dat het hier ’s avonds laat is). Zijn look is in stijl met die van zijn baasje, een trendy jongeman die ons dit hondje liet fotograferen.

MAANDHOROSCOOP
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop.
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

3 gedachten over “Fashion victim! Hippe hond”

  1. Heerlijk om die schitterende foto’s te bekijken. De hippe hond steelt de show. Ze zal veel aandacht krijgen en daar gaat ze naar leven.
    Dirkje Petra

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend