Dossier zon & zee: glad zonder haartjes

Verstandig zonnen
Dossier zon & zon: een gladde huid zonder haartjes

Deel 3 van ons DOSSIER ZON & ZEE gaat (natuurlijk) over die akelige lichaamshaartjes. We willen niet halverwege de vakantie met stoppeltjes of lange zwarte haren worden geconfronteerd. Stoppeltjes leggen een grauwe waas over je mooie goudbruine tintje en lange zwarte haren zijn gewoon… gruwelijk (en een afknapper voor de heren).

DEEL 3: GLAD ZONDER HAARTJES

Eigenlijk is er maar één methode die echt werkt om de vakantie haar- en stoppelvrij door te komen: harsen in combinatie met een elektrische epilator (tenzij je je haartjes laat weglaseren of een DIY IPL apparaat aanschaft).

Harsen kun je het beste bij de schoonheidsspecialiste doen. De haartjes komen minder snel terug dan als je een crème gebruikt (om het over het scheermesje maar niet te hebben). Er wordt wel gezegd dat je haargroei nog langer kunt uitstellen door te harsen tijdens de dagen dat je menstrueert. Of het waar is, weten we niet, maar in ieder geval zal het niet schaden.

Kleine haartjes die tijdens de vakantie beginnen te groeien, verwijder je met een elektrisch epilator (tegenwoordig zijn de apparaatjes supercompact en heel geschikt om mee te nemen op reis). De combinatie harsen en epilator voorkomt stoppels en irritatie en zorgt voor een sexy en supergladde huid.

Klik hier om terug te gaan naar het begin

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
Dit vind je vast ook interessant