De fashionista in mij…

Ha, de fashionista in mij leidt soms tot (bijna) onbruikbare aankopen. Ik zag mezelf tijdens de modeweken al op deze schoenen rondlopen. Totaal onrealistisch natuurlijk. Hoe kon ik ooit denken dat ik hiermee een dag van 8 t0t 22 uur zou kunnen doorkomen? Maar… ik heb ze ‘al’ één keer gedragen. Tijdens een diner in Tokyo. Om toen tot de ontdekking te komen dat ik een hoofd groter was dan de mannelijke aanwezigen. Very embarrassing. Geen succes dus! Maar wel mooi! Doen jullie ook wel eens zulke aankopen?

MAANDHOROSCOOP
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop.
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

1 gedachte over “De fashionista in mij…”

  1. Ik heb wel eens zulke hoge schoenen gekocht. De zool was van kurk, wat goed meeveert en daarom nog best lekker loopt. Je bent inderdaad een stuk groter. Maar da’s in mijn geval wel fijn want ik ben maar 1,63.

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend