Champagne, oesters en kaviaar!

oesters02
Champagne, oesters en kaviaar!
oesters03
Champagne, oesters en kaviaar!
oesters04
Champagne, oesters en kaviaar!
oesters05
Champagne, oesters en kaviaar!

Champagne, kaviaar, oesters, lam, crème brûlée. Ik heb gisterenavond heel decadent gedineerd. En dat op een dinsdagavond en dan ook nog zonder enige aanleiding. Zomaar. Fantastisch!

En heerlijk… ook al moet ik zeggen dat – als ik heel eerlijk ben – ik eigenlijk helemaal niet van oesters houd! De fijnproevers onder jullie trekken nu vast een bedenkelijk gezicht :-)

Maar laat ik doorgaan. Ik denk eerder dat het eten van oesters meer een ‘status-ding’ is dan echt lekker eten. Maar daarover zullen de meningen vast verschillen. Laat maar horen!

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

3 gedachten over “Champagne, oesters en kaviaar!”

  1. Ik heb nog nooit oesters op, maar ik wil ze eens proberen. Ze bevatten namelijk heel veel zink en weinig calorieen. Die zink heb ik nodig want ik heb witte vlekken op m’n nagels (= een zinktekort). Jouw foto’s inspireren, dus wie weet ga ik morgen toch echt eens naar de visboer.

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend