Dit ben ik: camel jasje en baretje in Milaan

Camel jas en baret
Camel jas en baret

Hier ben ik in Milaan, zo’n tien dagen geleden. Ik was hier de opkomst voor de collectie van Versace for H&M aan het shooten. Was erg benieuwd of Donatella ook in haar geboorteland veel aanhang zou hebben. Het was hier echt bitterkoud en ik droeg een cameljasje met een bijbehorend baretje dat ik in Tokyo heb gekocht.

Omdat ik veel moest lopen, had ik mijn platte punk boots met riempjes en studs aan. In Milaan zie je deze laarsjes op het ogenblik overal dragen. Ook de modellen dragen ze graag. Ik vind ze zelf wel grappig maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen van dit soort boots gecharmeerd is. Sommige mensen vinden het net een beetje té. Wat vinden jullie?

xxx Charlotte

MAANDHOROSCOOP
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop.
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE

Send this to a friend