Brrrrrrrrrrrr…. koud! Maar wel trendy :-)

streetstyle-christiandior01Als er iemand is die het snel koud heeft, dan ben ik dat! Maar me ‘dik’ kleden, vond ik eigenlijk nooit iets. Daarvoor was ik gewoon te ijdel! Daar ben ik wel op teruggekomen en het model op de foto’s hierboven (ze heeft net de show van Christian Dior heeft gelopen), bewijst het. Je kunt je wapenen tegen de kou zonder dat je aan ‘schoonheid’ hoeft in te boeten. Maar je moet wel fantasie en een beetje smaak hebben. Wat vinden jullie van deze look?

MAANDHOROSCOOP
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop.
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

1 gedachte over “Brrrrrrrrrrrr…. koud! Maar wel trendy :-)”

  1. Ik zou het aan mijn armen nog steeds koud hebben. Maar ik ben dan ook een doorgewinterde koukleum. Ben ook niet te ijdel om me warm te kleden. Trui en vest, maakt niet uit, en gewoon lekker bij de verwarming zitten. Zo kom ik de winter wel door, op weg naar de zomer!

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend