Trendystyle.net | Liefde en relaties | Is de nachtzoen uit?

Is de nachtzoen uit?

Uit een Brits onderzoek blijkt dat 80% van de Britse (echt)paren elkaar voor het slapen …

Uit een Brits onderzoek blijkt dat 80% van de Britse (echt)paren elkaar voor het slapen gaan geen nachtzoen meer geeft. Geldt dat ook voor ons?

Het beeld dat uit het Britse onderzoek, uitgevoerd door de Engelse hotelketen Travelodge, naar voren komt, is ronduit treurig. Focus van het onderzoek was om een beter beeld van de maatschappij en echtparen te krijgen door de nachtelijke gewoontes van de laatste te bestuderen. Met het onderzoek waren 2000 echtparen gemoeid. De bevindingen zijn treurig.

  • 80% zou elkaar geen nachtzoen meer geven
  • 25% zou openlijk hebben toegegeven het niet fijn te vinden om tijdens de nachtrust door hun partner te worden aangeraakt
  • 90% zou hebben bekend voor het slapen gaan niet eens ‘ik hou van je’ tegen hun partner te zeggen
  • 54% zou met de rug naar hun partner gekeerd slapen

Gelukkig is de uitkomst van een snelle quickpoll met 400 deelnemers op Trendystyle veel positiever. De vraag was ‘Geef jij je partner elke avond een nachtzoen?’ 63% antwoordde gelukkig: altijd!

Altijd 63.25%
Nooit 8.75%
Aan het begin wel ja 2%
Als het uitkomt 6%
Meestal wel 13.5%
Moet dat? 6.5%

 

Wat zijn jouw ervaringen? Kan jij je vinden in de nachtelijke gewoontes van de Engelsen of wordt er in ons landje wat meer geknuffeld voor het slapengaan?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE