Bikini of badpak?

De modeontwerpers lijken niet te kunnen kiezen: badpak of bikini? De afgelopen seizoenen was de verhouding 50%-50%. Maar op het strand – en onder de jongeren – wint de bikini het nog steeds.

Cutout-bakpakken, hoe mooi ook, zijn niet echt praktisch en actueren ongewenste vetrolletjes. Klassieke badpakken kleden mooi af (zeker in een donker kleur) maar uiteindelijk willen we toch ook een mooie egale gebruinde tint. En dan is de bikini oneindig veel praktischer.

Dus… wat wordt het zomer 2010?

Ga jij deze zomer voor een bikini of een badpak?

MAANDHOROSCOOP
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop.
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

31 gedachten over “Bikini of badpak?”

 1. Eigelijk ieder jaar voor de bikini en was het dit jaar wel weer van plan maar ik heb een paar leuke monokini’s gezien die me toch wel laten twijfelen xd

 2. ik denk dat ik dit jaar voor beide ga. Maar dan dus idd wel voor een monokini.
  en een bikini Blauw!

 3. Bikini met bandeautopje natuurlijk, die zijn, zeker als je kleine borsten hebt, zoals ik, het mooist. Omdat de band “recht” over je borst spant zorgen ze voor optische balans. In een donkere kleur, want zelf ben ik vrij licht. Ik hou van contrasten!

 4. leuke blauwe triangelbikini,
  ik ben (al zeg ik het zelf) niet egt dik, dus hoef me nergens zorgen over te maken.
  ( ben 1.71 en 51 kilo)

 5. Bikini natuurlijk! En voor degene met een klein buikje, een tankini. Maar altijd een bikini, wordt je ook wat bruiner en de mannen vinden het meestal mooier ;)

 6. ik vind dat een bikini mét een stok dat aan elkaar hangt wel iets heeft..

  maar anders…

  badpak!

 7. Bikini, zit toch lekkerder en je buik wordt bruin. Als ik wat zwaarder zou zijn, zou ik wel gewoon een badpak dragen. Dat kleed toch net iets meer af

 8. Ik heb zelf een bikini, maar als ik ouder word (of kinderen heb gekregen) ga ik toch zeker aan het badpak. Als ik kijk naar mijn moeder (nu 46), die weegt maar iets van 58, dus in principe kan die een bikini goed hebben. Maar toch vind ik een badpak zo veel mooier staan bij haar! Dus nu nog bikini, later badpak.
  En wat betreft het bruin worden, daar geef ik toch al niet zoveel om.

 9. Bikini!!!
  Ik heb een mooie strakke buik en die ga ik dus niet in een badpak verstoppen :)

  Vroeger met wedstrijdzwemmen droeg ik wel badpakken, maar alleen wegens praktische redenen. Verder vind ik een nat badpak vies plakkerig aanvoelen.

 10. Badpak! Ik heb een badpak gekocht, zat heel makkelijk en accentueerde goed. Spijtig van de buik die niet meegebruint is, maar toch.
  Heb nu voor volgende vakantie terug een badpak gekozen.

  Kwestie van gevoel op het moment zelf denk ik?

 11. Als je een mooi model hebt,zonder vetrolletjes is bikini of beide een aanrader, anders een Badpak, en op leeftijd vind ik en badpak met een rokje aan veel jonger ogen, ze zouden er veel meer mogen ontwerpen; ik heb ze alleen in de 3 suises gezien. Jammer dat er zo weinig keuze in is!

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend