Beetje verlegen tussen al deze heren :-)

Dirk Bikkembergs zomer 2015dirk-bikkembergs-zomer-2015-05dirk-bikkembergs-zomer-2015-04dirk-bikkembergs-zomer-2015-03dirk-bikkembergs-zomer-2015-01De kleine, donkere ruimte was volgestouwd met kerels met ontbloot bovenlijf. Er was bijna geen doorkomen aan. Ik moest er met mijn camera mét flash (ik haat flash) wel bovenop want er was gewoon geen ruimte. Geloof me, ik werd er echt een beetje verlegen van  Onze fotograaf Mauro Pilotto had gelukkig al enorm veel en goed werk verricht (zie de fotoreportage op Adversus). Ik liet het bij een paar rake shots en vluchtte toen snel naar mijn plekje langs de catwalk.

MAANDHOROSCOOP
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop.
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

1 gedachte over “Beetje verlegen tussen al deze heren :-)”

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend