Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Beauty | Make-upschool | 8 Make-up tips om mooi op de foto te staan

8 Make-up tips om mooi op de foto te staan

Niet tevreden over de foto's van jezelf? Neem dan even onze tips door. Met deze pro-adviezen krijg je eindelijk foto's waar je echt blij mee bent.

door TRENDYSTYLEMake-up tips

Klik hier voor alle foto's

We willen allemaal mooie foto's van onszelf. We willen ze als herinnering - dat is de ouderwetse reden - maar vooral ook om te gebruiken als profielfoto of gewoon om te posten op je blog of op de sociale media. Een beetje thuis voor de spiegel oefenen met make-up en wat poses kan nooit kwaad. We hebben wat professionele trucjes om zo mooi mogelijk op de foto te staan.

TIP 1: WEES NIET TE ZUINIG MET MAKE-UP

Make-up tips

Klik hier voor alle foto's

Foto's, zeker als ze in het goede licht zijn gemaakt, verzachten enorm en halen veel weg. Je kunt daarom op een foto veel meer make-up hebben dan je gewoonlijk draagt zonder dat het er echt overdreven uitziet. Natuurlijk moet je trouw blijven aan je eigen stijl maar accentueer die make-up elementen die je normaal ook in je gezicht aanbrengt. Gebruik je nooit make-up dan is dit de gelegenheid om het eens te proberen.

Overigens is de foundation heel belangrijk. Maak je huid mooi op en gebruik poeder om glim weg te werken. Glim is funest op foto's. Zorg er wel voor dat je niet teveel product onder je ogen aanbrengt want teveel make-up accentueert lijntjes en kringen, zeker op foto's.

Klik hier voor tip 2: gebruik eyeliner of een oogpotlood ->


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!