Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
VANDAAG IS HET
Voeg TRENDYSTYLE toe aan je favorieten

Home | Beauty | Make-upschool | Make-up. 6 Veelgemaakte fouten

Make-up. 6 Veelgemaakte fouten

Het is altijd goed om de valkuilen van de make-up te kennen zodat je er zoveel mogelijk met een grote boog omheen kunt lopen.

door TRENDYSTYLEMake-up fouten

Er zijn make-up fouten die onvergeeflijk zijn. Of bijna dan, want zo erg is het ook weer niet als je een keertje een make-up slippertje maakt. Het overkomt iedereen. Maar het is altijd goed om de valkuilen van de make-up te kennen zodat je er zoveel mogelijk met een grote boog omheen kunt lopen.

6 VEEL GEMAAKTE MAKE-UP FOUTEN

1. Te donkere foundation

Gebruik nooit een foundation die te donker is ten opzichte van je eigen gelaatsteint en vooral ook ten opzichte van de kleur van de nek. Een te donkere basis is niet vrouwelijk en staat niet fris en schoon. Zeker in de winter is het oppassen omdat je huid dan vaak wat lichter is dan normaal. Je foundation moet daarop worden afgestemd.

2. Teveel blush

Gebruik niet teveel blush of bronzing powder, zeker niet zonder basis (foundation). Dit soort gekleurde poeders zien er na een paar uur vaak vlekkerig en slordig uit. In plaats van poeders kun je een crèmeachtig product gebruiken. Ga je voor blush in poedervorm zorgt dan voor een adequate basis die goed hecht.

3. Bruine mascara

Vermijd bruine mascara, zeker als je donkere ogen hebt. Bruine mascara oogt niet fris en sprankelend en maakt de oogopslag niet jonger. Zwarte mascara is hier de oplossing.

4. Te donkere lippenstift

Donkerrode, bruine of paarse lippenstift werkt alleen als je volle lippen hebt maar maken dunne lippen optisch gezien nog smaller. Vermijd donkere kleuren als je lippen het niet kunnen hebben.

5. 'Puntige' lippen

Gebruik je een uitgesproken kleur lippenstift, let dan goed op de vorm die je aan je lippen geeft. Een veel gemaakte fout is te 'puntige' lippen. Vaak zie je dat de 'hoekjes' aan weerszijden van de Cupidoboog worden geaccentueerd. Deze moeten juist heel zacht en rond zijn. Geef je lippen een sensuele hartvorm!

6. Bruinachtige wangen

Vermijd te bruine blushes, maar ga voor zachte honing- of perziktinten. Of kies voor rozige tinten als je jong bent. Maar laat bruin voor wat het is. Ze 'verzwaren' je gezicht en doen je ouder lijken. Het staat niet fris, maar eerder boos en hard.


MEER OP TRENDYSTYLE
 
Fashion
Mode trends

De allernieuwste mode trends. Update je look met deze mode trends en tips


Trends
Voedingstrends 2018

Voedingstrends 2018. Dit gaan we eten

FOLLOW TRENDYSTYLE


UP-TO-DATE MET ONZE NIEUWSBRIEF
Modenieuws, streetstyle reportages, beautytrends en je horoscoop... alles rechtstreeks in JOUW postvakje.

Make-up
Wenkbrauwen
5 Stappen voor perfecte wenkbrauwen

Beauty
Quiz: wat weet jij van beauty food?

Maandhoroscoop
Horoscoop Steenbok Horoscoop Waterman Horoscoop Vissen Horoscoop Ram
Horoscoop Stier Horoscoop Tweelingen Horoscoop Kreeft Horoscoop Leeuw
Horoscoop Maagd Horoscoop Weegschaal Horoscoop Schorpioen Horoscoop Boogschutter
UP-TO-DATE MET DE TRENDYSTYLE NIEUWSBRIEF!
Modenieuws, streetstyle reportages, beautytrends, weetjes over liefde,
psychologie en je horoscoop... alles rechtstreeks in JOUW postvakje.