Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Beauty | Make-up | Make-up trends lente zomer 2015 | Wenkbrauwen trends 2015

Wenkbrauwen trends 2015. Breed, vol, natuurlijk

Een gidsje met de belangrijkste wenkbrauwen trends voor lente en zomer 2015. Wenkbrauwen verdienen dit seizoen alle aandacht. Ze zijn bepalend voor je look.

door TRENDYSTYLEWenkbrauwen

Klik hier voor alle foto's

Wenkbrauwen zijn ook dit seizoen HOT. Ze moeten dik, vol en natuurlijk zijn. Cara Delevingne's wenkbrauwen zijn nog steeds een leidraad maar wel met enkele nuances:

  • Je wenkbrauwen mogen er niet (meer) uitzien als twee blokken in je gezicht, sterker nog: elk haartje van je brauwen moet afzonderlijk te zien zijn!
  • Je wenkbrauwen zijn geen twee rechte strepen in je gezicht. Dit seizoen geven we ze een licht hoekje. Vorm zit er dus wel zeker in. Bekijk de foto's maar eens.
  • Je wenkbrauwen OMHOOG borstelen - zoals Sophia Lauren toentertijd - is dé trend voor lente en zomer 2015. Alle haartjes (die dus goed te zien zijn) wijzen omhoog. Dit zorgt voor een 'optimistische' uitstraling.
  • Je wenkbrauwen hoeven niet per se dezelfde kleur als je haarkleur te zijn. Ze mogen donkerder of lichter zijn. Zelfs bleken is nog steeds in (in dat geval is de vorm wat minder belangrijk).
  • Wenkbrauwen zijn een steeds belangrijkere rol in de make-up gaan vormen en er is steeds meer aandacht voor. Het haartje voor haartje intekenen is een kunst. Maar er wordt ook op andere manieren kunstig met wenkbrauwen omgegaan. Op de catwalks zagen we gekleurde wenkbrauwen, wenkbrauwen met tientallen ringetjes (als piercings) over de hele lengte (bij Rodarte), extreme wenkbrauwen met zwarte 'nep'haartjes (bij Leonard) en een soort futuristische wenkbrauwen (bij Givenchy).

Verwaarloos je wenkbrauwen dus niet, maar geef ze een mooie vorm. Twee tips:

  1. Heb je je wenkbrauwen in de loop van de tijd steeds dunner gemaakt, laat ze dan nu groeien. Raak ze voor tenminste 6 weken niet aan en geef ze pas dan de gewenste vorm (of laat het doen door een expert).
  2. Willen je wenkbrauwen niet groeien, doe dan elke avond wat vitamine E olie op de haartjes. Het zou de groei wel eens kunnen bevorderen.

En dan nu onze foto's zodat je precies weet waar je naartoe werkt!

CARA'S WERELDBEROEMDE WENKBRAUWEN GEBLEEKT

Wenkbrauwen

Klik hier voor alle foto's

Cara's wenkbrauwen zijn wereldberoemd maar backstage bij de catwalk show van Givenchy aarzelden de visagisten niet om ze te... bleken! Gebleekte wenkbrauwen zijn weer in. Photo: courtesy of Givenchy

Klik hier voor foto 2 ->


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!