Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Beauty | Make-up | Make-up trends lente zomer 2015 | Roze oogmake-up

Make-up trends: pastels komen terug. Roze oogleden zijn in!

De visagisten roepen het in koor: 'Pastels komen terug!' We gaan weer met zachte kleurtjes werken. Eén van de eerste tekenen daarvan zagen we al op de catwalks voor zomer 2015: roze oogleden.

door TRENDYSTYLEOogmake-up
MACARONROZE EYELINER BIJ CHRISTIAN DIOR

Klik hier voor alle foto's

Roze is een kleurtje waar niet iedereen direct van gecharmeerd is, zeker niet als het om make-up gaat. Maar toch kan het heel mooi, ja zelfs modern zijn. Een goed voorbeeld daarvan is de make-up bij Christian Dior. Make-up goeroe Peter Philips ging voor deze show met macaronroze 'silk liner' aan de slag (hierover op de volgende pagina's meer).

We stelden een klein gidsje voor je samen. Je zult er versteld van staan hoe mooi roze kan zijn.

PINK ALL-OVER BIJ CHANEL

Oogmake-up

Klik hier voor alle foto's

De make-up voor de catwalk show van Chanel (lente zomer 2015) stond dit keer in het teken van 'individualiteit'. Kaiser Karl wilde geen 'kloontjes' op de catwalk maar vrouwen met ieder een eigen individualiteit. De make-up looks waren heel verschillend. Eén van de looks bestond nagenoeg geheel uit roze oogmake-up, maar dan meteen ook héél roze, met zachtoranje wenbrauwen. Een wel heel bijzondere combinatie. Foto: na afloop van de show van Chanel, ph. Charlotte Mesman

Klik hier voor foto 2 ->


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!