Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Beauty | Make-up | Make-up trends lente zomer 2015 | Nagellak trends 2015

Nagellak trends 2015. Verrassend (mooi)!

De afgelopen zomers vierden we de komst van de zon met felle nagellak. Een paar seizoenen hebben we het zelfs heel bont gemaakt. Elke vinger en teen kreeg zijn eigen felle kleurtje. Deze zomer maken we de ommezwaai. De nagellak kleuren voor 2015 zijn opvallend... ingetogen.

door TRENDYSTYLENagellak

Klik hier voor alle foto's

Zomer 2015 is de zomer van de ingetogen nagellak kleuren. Sterker nog, er is weinig kleur te bekennen. Rood, een 'evergreen' overleeft, maar alle andere kleuren gaan in de ban.

Met dit gidsje geven we je een overzicht van de hotste nagellak kleuren en trends voor zomer 2015.

OPVALLENDE NAGELLAK TRENDS

Nagellak

Klik hier voor alle foto's

Zet je flesjes gele, groene en blauwe nagellak maar weg. Alleen rood mag je laten staan. En zoek naar zwart en wit. Dit zijn - onder meer - de (niet)-kleuren voor deze zomer. Verder spelen we ook met nieuwe technieken. Een term die je vast al gehoord hebt,, is: negative space nail art. Foto: backstage bij Antonio Marras, ph. Mauro Pilotto

Klik hier voor foto 2: grafische maantjes en negative space nail art ->


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!