Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Beauty | Make-up | Make-up trends lente zomer 2015 | Mascara

Laat die wimpers wapperen. Mascara en nepwimpers zijn de trend

De 'mascara-loze' make-up trend van vorig jaar heeft maar kort geduurd. Mascara is weer terug! Voor deze winter maar ook voor zomer 2015. Breng lagen en lagen op je bovenste en onderste wimpers aan.

door CHARLOTTE MESMANMascara

Eigenlijk geloofde niemand echt dat de 'geen mascara'-trend die de visagisten nog maar een jaar geleden probeerden te zetten, zou aanslaan. In de interviews die ik backstage bij de shows met visagisten deed, legden ze me uit dat ze voor de catwalkshows geen mascara hadden gebruikt, maar dat ze in het dagelijks leven wel zeker aanraadden om altijd een vleugje mascara te gebruiken.

Alles bij elkaar heeft de 'geen mascara'-trend één seizoen geduurd. Voor deze winter zagen we mascara alweer terug en voor zomer 2015 is mascara weer een absolute must. Voor de bovenste én onderste wimpers zoals we dat in de jaren '60 deden. Helemaal mooi wordt het als je ook nog eens met nepwimpers werkt en de rest van je make-up look heel natuurlijk laat.

Op de foto's hieronder zie je de make-up look die we bij I'm Isola Marras zagen. Maar ook bij Dsquared2 bijvoorbeeld (zie de laatste foto) zagen we een soortgelijke look. Mascara is hot!

Nog een paar tips: ga je voor deze look werk dan heel netjes. 'Drapeer' je onderste wimpers op een tissue voordat je met mascara aan de slag gaat zodat je huid niet vlekt. En maak je toch een vlekje vergeet dan niet om het met een wattenstaafje en wat product te verwijderen. Om je bovenste wimpers nog eens extra te accentueren en de blik te intensiveren, frummel je met een zwart oogpotlood wat zwart tussen je wimpers. Ze lijken nu nog voller en dikker (zie de eerste foto).

Mascara
MASCARA BIJ I'M ISOLA MARRAS LENTE ZOMER 2015. ZIE HET OOGPOTLOOD TUSSEN DE BOVENSTE WIMPERS


MASCARA BIJ I'M ISOLA MARRAS LENTE ZOMER 2015

Mascara
MASCARA BIJ I'M ISOLA MARRAS LENTE ZOMER 2015

Mascara
MASCARA BIJ I'M ISOLA MARRAS LENTE ZOMER 2015


MASCARA BIJ DSQUARED2 LENTE ZOMER 2015. DEZE LOOK STAAT OOK HEEL MOOI MET EEN BRIL!

Make-up | Make-upschool | Haarmode | Kapsels | Lichaamsverzorging | In vorm

 


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!