Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Beauty | Make-up | Make-up trends lente zomer 2015 | Lippenstift trends 2015

Lippenstift trends 2015. Nude, maar ook rood en roze

De nieuwste lippenstift kleuren? Nude, natuurlijk, een vleugje roze, eerder mat dan glanzend. En dan opeens: lakrood, oranjerood en Barbie roze! Aan jou de keuze. Ga je voor felle kleuren, dan is een lipstick sealer een aanrader. Voor kiss proof lippen!

door TRENDYSTYLELippenstift

Klik hier voor alle foto's

Het was opvallend: de lippenstift tinten op de catwalks voor lente en zomer 2015 waren heel natuurlijk en gedekt. De meeste lipstick kleuren waren zacht, net zichtbaar en eerder mat dan glanzend.

Maar gelukkig heb je altijd uitzonderingen op de regel. Zo zagen we bij Emanuel Ungaro mooie felrode lippen (in combinatie met waterblauwe oogschaduw). Acne Studio in Parijs koos zelfs voor lakrode lipstift met een glans finish. N°21 in Milaan koos voor 'stained lips': matte donkere lippenstift met een 'gevlekt' effect alsof je net van de bessenjam hebt gesnoept. En de modellen bij Moschino kregen zoetroze Barbie lipjes aangemeten die helemaal bij de Barbielook van de collectie aansloten.

Kleur mag dus nog wel! En gloss ook. Zoals altijd, hangt het weer helemaal af van de gelegenheid, de outfit die je draagt en natuurlijk ook van de rest van je make-up.

Kies je voor felle kleuren, probeer dan eens een lip primer - aanbrengen voordat je de lippenstift aanbrengt - of een lipstick sealer - over je lippenstift aanbrengen - om afgeven op glazen, servetten én ZIJN lippen te voorkomen. Vooral sealers zijn op dit moment populair. Je hebt sealers die je op je lippen sprayt en vloeibare sealers die je met een kwastje over je lippenstift aanbrengt. Gewoon even uitproberen wat voor jou het beste werkt!

En laten we dan nu eens naar de hotste lipstick kleuren op de catwalks voor lente en zomer 2015 kijken.

RODE LIPPEN (EN BLAUWE OOGSCHADUW)

Lippenstift

Klik hier voor alle foto's

Bij Emanuel Ungaro zagen we felle matrode lippenstift en lipliner. De lippen waren heel netjes en effen ingekleurd en mooi omlijnd met dezelfde kleur lippotlood. Foto: backstage bij Emanuel Ungaro, ph. Mauro Pilotto

Klik hier voor foto 2: mat roze lippenstift ->


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!