Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Beauty | Make-up | Make-up trends lente zomer 2015 | Gebleekte wenkbrauwen trends 2015

Gebleekte wenkbrauwen. Een revival. Durf je die brauwloze look aan?

We have been there. We hebben ze in het verleden al gezien: bleached eyebrows, gebleekte of geblondeerde wenkbrauwen. Maar ze zijn terug! En hoe.

door TRENDYSTYLEGebleekte wenkbrauwen

Klik hier voor alle foto's

Het lijkt wel of het dit seizoen in de make-up allemaal om wenkbrauwen draait. We zagen al dat ze dik en vol moeten zijn. En je mag ze best donkerder dan je haarkleur intekenen zodat ze je gezicht domineren. Maar... geen trend zonder tegentrend. Het is ook weer helemaal in om je wenkbrauwen te bleken, om ze nagenoeg onzichtbaar te maken en zodoende alle aandacht op je gelaatstrekken te vestigen.

Gebleekte wenkbrauwen zijn 'couture' (Givenchy ging ervoor!) en 'stylish'. Ze geven je die subtiele 'alien' look waarmee je zeker niet onopgemerkt blijft. Popsterren weten er alles van en bleken hun wenkbrauwen op dit moment op grote schaal. Een paar namen? Katy Perry, Miley Cyrus, Lada Gaga. Overtuigd?

Ik (nog) niet :-) Toen ik pas in de kapperstoel mijn haar wat liet oplichten, wilde de kapper gelijk maar even mijn wenkbrauwen meenemen. Ik schrok ervan. Ik ben altijd heel geïntrigeerd door de brauwloze look van anderen, maar had er nooit aangedacht om 'm eens op mezelf uit te proberen. Tot nu toe heb ik het nog niet aangedurfd.

Maar gebleekte wenkbrauwen blijven mij fascineren en ook de modewereld is nog steeds (of beter: opnieuw) in de ban van deze 'alien' look. Bekijk onze 'gebleekte wenkbrauwen gidsje' maar eens. P.S. Overigens ben ik nu wel te porren voor een lichte brow mascara. Eerst maar eens kijken hoe dat bevalt. Wat jullie?

GEBLEEKTE WENKBRAUWEN BIJ GIVENCHY

Gebleekte wenkbrauwen

Klik hier voor alle foto's

De wenkbrauwen van de modellen bij Givenchy werden rigoureus gebleekt. Zelfs de wereldberoemde wenkbrauwen van Cara Delevingne ontkwamen niet aan een blondverfje. Photo: courtesy of Givenchy

Klik hier voor foto 2 ->


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!