Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Beauty | Make-up | Make-up trends lente zomer 2015 | 6 Make-up trends voor 2015

Trend report. 6 Make-up trends voor 2015

De make-up trends voor lente en zomer 2015? Natuurlijke huidjes, Twiggy eyes met veel mascara, lichte lippen en af en toe felgekleurde oogmake-up.

door TRENDYSTYLEMake-up trends 2015

Klik hier voor alle foto's

De make-up trends voor lente en zomer 2015 borduren voort op de trend van de afgelopen seizoenen. We gaan het alleen allemaal nog verder aanscherpen. De huidjes worden nòg transparanter en natuurlijker. Vaak is de make-up echt vér te zoeken. De lippen zijn licht, de ogen bijna onopgemaakt. En dan plotseling zien we felle kleuren. Voor de lippen of de ogen. Of opeens héél véél mascara. Surf maar eens door ons make-up gidsje.

MAKE-UP TREND 1: TWIGGY EYES

Mascara

Klik hier voor alle foto's

Twiggy eyes zijn hot! Ga voor véle lagen mascara, boven en onder. Geen lange wimpers? Probeer nepwimpers (twee paar mag ook!). Houd de rest van je make-up heel natuurlijk. Foto: backstage bij Costume National, ph. Mauro Pilotto

Klik hier voor foto 2: bushy wenkbrauwen ->


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!