Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Beauty | Make-up | Make-up trends lente zomer 2016 | Trend: nude nagellak

Amandelvormige nude nagels maken jouw handen supersexy

De nagellaktrends voor lente en zomer 2016 zijn onderling enorm verschillend. Aan de ene kant zien we natuurlijke en supervrouwelijke nagels. Aan de andere kant felle kleuren en uitbundige nail art.

door TRENDYSTYLENagellak

De nagellak trends voor lente en zomer 2016 lopen uiteen van natuurlijk tot felle kleurtjes en uitbundige kleurcombinaties. Het is geen kwestie van kiezen, maar afwisselen. Beperk je niet tot een enkele nail look, maar speel met de mogelijkheden. Dat is het fijne van nagellak. Even wat remover en weg is het. Je nagels zijn klaar voor een nieuw 'jasje'. Eentje die past bij jouw mood van dat moment.

Heb je zin in supervrouwelijke en sensuele nagels, probeer dan eens de natuurlijke en geraffineerde nail look die top nail stylist Antonio Sacripante voor de fashion show van Ermanno Scervino in Milaan creëerde.

'In de collectie komt veel zwart en wit voor', vertelde Sacripante ons. 'Het is een vrij strenge collectie met hier en daar ook wat militaire invloeden. Wij hebben er een heel natuurlijke nude nagel look bij gehaald.'

Om deze nagel look te kopiëren, lak je je nagels met een glanzende witbeige nagellak die net wat doorzichtig is. De kracht van deze look zit 'm vooral in de vorm. De nagels zijn wat langer dan we de afgelopen seizoenen gezien hebben en zijn amandelvormig.

Nagellak
Pyper America Smith backstage bij Ermanno Scervino lente zomer 2016, ph. Charlotte Mesman

Nagellak
De nail look backstage bij Ermanno Scervino lente zomer 2016, ph. Charlotte Mesman

Nagellak
De nail look backstage bij Ermanno Scervino lente zomer 2016, ph. Charlotte Mesman

Nagellak
De nail look bij Ermanno Scervino lente zomer 2016, photo: courtesy of antonio@nailsbeauty


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!