Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Beauty | Make-up | Make-up trends lente zomer 2016 | Nail art en nageltrends

Nagellak trends. Worden 'double face' nagels een zomerhit?

door TRENDYSTYLENail art
Double face nagels bij Dsquared2 lente zomer 2016, ph. Mauro Pilotto

De nageltrend voor voorjaar en zomer 2016 is: matte huidkleurige nagellak. We gaan dit soort lakjes ongetwijfeld veel zien. Het is een gemakkelijke look die zich juist door de lichte kleur gemakkelijk laat dragen en er niet snel armoedig of afgebladderd uitziet.

Maar je kunt er meer mee. Antonio Sacripante, nail stylist (een ware goeroe op dit gebied), kwam met een heel creatief idee voor zomer 2016. Iets waar je vast iets mee kan.

Om de look een extra dimensie te geven, lakte Sacripante de nagels ook aan de binnenkant en wel in een felle fuchsia kleur. Hiermee legde hij een link naar de collectie die Hawaïaanse invloeden vertoonde.

Tegelijkertijd zijn deze 'double face' nagels ontzettend inspirerend. Je kunt de fuchsia tint natuurlijk door allerlei kleuren vervangen: oranje, blauw, geel, groen of voor elke nagel een andere kleur.

Hoe lang je nagels, hoe spannender het effect. Zelf proberen!

Nail art
Matte huidkleurige nagels bij Dsquared2 lente zomer 2016, foto: nails&beauty

Nail art
Matte huidkleurige nagels bij Dsquared2 lente zomer 2016, foto: nails&beauty

Nail art
Matte huidkleurige nagels bij Dsquared2 lente zomer 2016, foto: nails&beauty


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!