Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Beauty | Make-up | Make-up trends herfst winter 2015 2016 | Nail art

Nagellak trends. Zwart. Contrasten tussen hoogglans en mat

Tijdens de Milan Fashion Week gebeurde er opvallend veel op nagelgebied. Wij hebben alvast wat nagellak trends voor herfst en winter 2015 2016 voor je.

door TRENDYSTYLEMake-up trends 2015

Tijdens de Milan Fashion Week gebeurde er opvallend veel op nagelgebied. Bij bijna elke show was een nail stylist met een team aanwezig dat de nagels van de modellen lakte en... ons alvast een glimp van de nagellak trends voor winter 2015 2016 liet zien.

Zwart en grijs zijn de nagellak tinten voor herfst en winter 2015 2016. Maar daarmee hebben we nog niet alles gezegd. Er komt meer bij kijken. In de nail art gaan we spelen met contrasten. Matgrijs of -zwart wordt gecombineerd met designs in hoogglansgrijs of -zwart zoals bij Antonio Marras. Bij deze show kregen de modellen nepnagels opgeplakt met een vrije rechte vorm.

Je kunt een dergelijk effect ook heel gemakkelijk zelf nadoen, bijvoorbeeld door een French manicure met een donkere matte en een donkere hoogglans nagellak te creëren. Heb je een heel vaste hand dan kun je zelfs kleine designs in hoogglans maken. Nepnagels zoals bij de shows is natuurlijk ook een optie. Bekijk de foto's maar eens en ga zelf aan de slag.

Nagellak
Nail art bij Antonio Marras herfst winter 2015 2016

Nagellak
Nail art bij Antonio Marras herfst winter 2015 2016

Nagellak
Nail art bij Antonio Marras herfst winter 2015 2016

Nagellak
Nail art bij Antonio Marras herfst winter 2015 2016


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!