Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Beauty | Make-up | Make-up trends herfst winter 2015 2016 | Nagellak trends 2015

Nageltrends herfst winter 2015. Deze nagellakjes gaan we dragen. En zo gaan we onze nagels vijlen

Wat zijn de nageltrends voor herfst en winter 2015? We laten de felle kleurtjes van de zomer achter ons en stevenen op donkere en intense kleuren af. De nieuwigheid? Grijze nagellak, in alle mogelijke kleurnuances.

door TRENDYSTYLENagellak

Klik hier voor alle foto's

Welke nagellakjes zijn deze winter in de mode? En hoe gaan we onze nagels vijlen? Welke vormen zijn in? We hebben een galerie voor je samengesteld met de hotste nageltrends, maar voordat we overgaan naar de foto's zetten we de trends even voor je op een rijtje.

De nieuwigheid voor dit seizoen zijn ongetwijfeld de grijze nagellakkleuren, We gaan ze letterlijk in alle mogelijke schakeringen (50 shades of grey!) zien. Vooral donkere tinten als loodgrijs en antraciet doen het goed. Verder zijn ook zwarte nagels nog steeds een grote favoriet, zowel mat als glanzend, en soms zelfs met dessins (zwart op zwart).

Rood is natuurlijk ook van de partij en dan het liefst de donkere en intense kleuren als bloedrood, kersenrood, pruimrood en bordeaux.

Heel mooi zijn ook de klassieke camel tinten (onze favoriet!) die al een paar seizoenen meedoen. Ze blijven in de mode, net zoals de 'nude' look en heel bleke tinten als bleekroze, melkwit en zachtperzik. Deze tinten zijn ingetogen maar tonen verzorgd en natuurlijk.

Als je van wat minder klassieke nagels houdt, dan kun je je te buiten gaan aan nagellakjes met glitter of met een metallic effect. We zagen deze lakjes met een jaren '80 touch weer volop op de catwalks en wel in alle kleuren van de regenboog.

Tot slot een paar woorden over de vorm van de nagels. Op de catwalks voor winter 2015 zagen we een comeback van lange, amandelvormige nagels maar deze trend gaat volgens ons niet doorzetten. De meest geliefde vorm is nog steeds 'squavole' (square en ovale), ofwel vrij korte en rechte nagels die aan weerszijden rond aflopen (dit geldt ook voor zomer 2016).

En dan nu onze fotogalerie. Geniet ervan en steek je nagels in een nieuw jasje.

Klik hier voor alle foto's

Nagellak

Grijze en amandelvormige nagels bij John Richmond herfst winter 2015 2016, ph. Mauro Pilotto.

Klik hier voor foto 2 ->


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!