Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Beauty | Make-up | Make-up trends herfst winter 2015 2016 | Nagellak trends herfst winter 2015 2016

De nageltrends volgens Keri Blair, top nail stylist van M.A.C

Top nail stylist Keri Blair van M.A.C update ons over de allernieuwste nageltrends. In dit video interview vertelt ze ons over de nail look bij Roberto Cavalli en legt ze ons uit wat de nieuwste nagellak kleuren en vormen voor winter 2015 2016 zijn.

door TRENDYSTYLE
KERI BLAIR, M.A.C SENIOR ARTIST, BACKSTAGE BIJ DE SHOW VAN ROBERTO CAVALLI HERFST WINTER 2015 2016

Wat je ook draagt, je nagels moeten er goed uitzien. Nagels en nail art worden ook tijdens de modeweken steeds belangrijker. Steeds meer modeontwerpers trekken voor hun catwalk shows, naast hair stylisten en make-up artiesten, ook nail stylisten aan.

Backstage bij Roberto Cavalli herfst winter 2015 2016 ontmoetten we Keri Blair, Senior Artist M.A.C. Keri heeft de nail look voor deze catwalk show verzorgd. In het video interview hierboven vertelt ze ons over de nail look. Voor het gemak hebben we het interview hieronder nog even voor je uitgeschreven:

Hoe ziet de nail look die je voor de Roberto Cavalli show hebt gecreëerd eruit?

Voor Roberto Cavalli hebben we een mooie, frisse, hyperrealistische nagellook gecreëerd, nude en clean. Daartoe hebben we Quite Time Nail Lacquer van M.A.C [een taupe kleur] met Delicate Nail Lacquer van M.A.C [een zachtroze kleur] met elkaar vermengd en M.A.C Overlacquer toegevoegd om de nagellak een andere structuur te geven. Als je deze mix op de nagels aanbrengt, krijg je een hyperrealistische rubberachtige textuur in een heel mooie taupenude tint. We kozen voor deze mix omdat er zulke mooie texturen in de kleding [in de Roberto Cavalli herfst winter 2015 2016 collectie] te vinden zijn. Deze texturen komen ook terug in de make-up en met deze nagels wilden wij een soort 'conflict', een soort 'juxtapositie' creëren die van de make-up overgaat in de nagels. Dus het is een soort rubberachtige, matte nagel, maar niet zo mat als dat de nagels geweest zouden zijn als we de topcoat OVER de nagellak zouden hebben aangebracht.

Nagellak
Backstage bij Roberto Cavalli herfst winter 2015 2016

Wat worden de nagellak kleuren voor volgend jaar winter (2015 2016)?

Ik denk dat we vooral veel interessante grijstinten gaan zien, het hele scala van monochromatische grijstinten, van heel licht en bleekgrijs tot heel diep en donker. Van M.A.C komt er in de herfst een nieuwe kleur uit, Snazzy Hound, een soort diepe, donkere grijszwarte tint. Verder gaan we, denk ik, veel karamel nude tinten zien en ook veel interessante texturen. Of we nu voor hoogglans of heel mat gaan of ergens daartussen in, de textuur van de nagels zal de komende herfst heel belangrijk zijn.

En wat gaan de vormen van de nagels doen?

De architectuur van de nagels beweegt zich de komende herfst richting een korte bijna 'squavole' [square and ovale - recht en ovaal] vorm, recht op het midden en rond aan de zijkanten. Het is een heel mooie praktische nagel. Als je van een wat langere nagel houdt, dan denk ik dat de amandelvorm altijd nog het mooist is.

Nagellak
Backstage bij Roberto Cavalli herfst winter 2015 2016

Nagellak
Backstage bij Roberto Cavalli herfst winter 2015 2016

Nagellak
Backstage bij Roberto Cavalli herfst winter 2015 2016


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!