Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Beauty | Make-up | Make-up trends herfst winter 2015 2016 | Sexy make-up no make-up look

Make-up no make-up. Tips voor een zwoel, sexy huidje

De mooiste make-up is make-up die je niet ziet maar die je wel mooier maakt. En net even een sensuele touch toevoegt. Zonder dat men ziet waar die vandaan komt. Hoe je zo'n MAKE-UP NO MAKE-UP look kunt creëren vertelt Maud Laceppe in dit video interview.

door TRENDYSTYLE
MAUD LACEPPE, MAKE-UP ARTIST BIJ DE CATWALK SHOW VAN GABRIELE COLANGELO HERFST WINTER 2015 2016

De make-up no make-up look die de Franse make-up artiest Maud Laceppe voor de catwalk show van Gabriele Colangelo herfst winter 2015 2016 heeft gecreëerd, is super sensueel maar toch heel natuurlijk. In het video interview hierboven legt Maud uit hoe je de look zelf kunt nadoen.

Alle aandacht gaat naar de huid, vertelt Maud, die eruit ziet alsof er ochtenddauw overheen ligt. Heel sexy en stralend. Het belangrijkste make-up product voor deze look is Pearl van M.A.C (M.A.C Cream Colour Base in Pearl), een glanscrème die ze gebruikt heeft als highlight voor de T-zone en de jukbeenderen.

Daaroverheen heeft Maud een kleurloze gloss (zonder glitter) gedaan. Hierdoor krijg je dat 'natte' zwoele effect. Zelf gebruikt Maud zo'n gloss iedere dag voor haar ogen en lippen. Het is een heel mooi 'trucje' voor een sexy maar vooral ook natuurlijke look. (En dan weet je nu waar die sexy Franse look van 'Ik doe niets aan mezelf, maar ik zie er fantastisch uit' vandaan komt!)

Make-up
Backstage bij Gabriele Colangelo herfst winter 2015 2016, make-up: Maud Laceppe, ph. Charlotte Mesman

Make-up
Backstage bij Gabriele Colangelo herfst winter 2015 2016, make-up: Maud Laceppe, ph. Charlotte Mesman

Make-up
Backstage bij Gabriele Colangelo herfst winter 2015 2016, make-up: Maud Laceppe, ph. Mauro Pilotto

Make-up
Backstage bij Gabriele Colangelo herfst winter 2015 2016, make-up: Maud Laceppe, ph. Charlotte Mesman


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!