Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Beauty | Make-up | Make-up trends herfst winter 2015 2016 | Wijnrode oogschaduw

Make-up trend: onberispelijke huidjes. Terry Barbers beauty geheim voor een flawless skin

Backstage bij de show van Ter et Bantine in Milaan spraken we met Terry Barber. Terry is in de beautywereld een bekend gezicht. Hij is Director of Make-up Artistry van M.A.C.

door TRENDYSTYLETijdens dit video interview geeft internationaal topvisagist Terry Barber ons één van de belangrijkste geheimen voor een onberispelijk opgemaakte huid mee.

De sleutel naar moderne schoonheid is, vertelt Terry Barber Trendystyle, heel weinig foundation gebruiken. Daartoe gebruikt Terry Barber eerst een primer zodat de huid er al heel mooi gaat uitzien. Daarna heb je nog maar heel weinig foundation nodig.

Bekijk het video interview of lees hieronder verder.

De look (voor Ter et Bantine herfst winter 2015 2016) is extreem natuurlijk, bijna rauw en nogal 'make-up free', maar wel luxueus. De foundation op de huid is letterlijk transparant, koud van kleur, heel zacht, met een huidkleurige bruine 'vlek' rond de ogen en een beetje gloss in de binnenste ooghoeken. Dus make-up met een enkel futuristisch element maar tegelijkertijd ook heel, heel natuurlijk.

Deze vrouw is sterk, ze begrijpt luxe en ze is zich ervan bewust dat ze haar schoonheid niet teveel hoeft aan te prijzen. Het moet er altijd heel MOEITELOOS uitzien. Net genoeg. Het is een soort chic minimalisme.

Hoe creëer je zo'n transparante huid?

Ik gebruik daarvoor een nieuw M.A.C product dat Time Check Lotion heet. Het is een soort primer die de huid lichtjes 'vervaagt'. Het maakt de huidteint zacht en daarom hoef je niet teveel foundation te gebruiken. Ik denk dat dat de sleutel naar moderne schoonheid is: niet teveel foundation gebruiken.

Make-up foundation
Ter et Bantine herfst winter 2015 2016, make-up: Terry Barber, photo: courtesy of Ter et Bantine


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!