Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Beauty | Make-up | Make-up trends herfst winter 2014 2015 | Victoria's Secret make-up look

Stralend mooi met de Victoria's Secret make-up look

Ben jij ook een Victoria's Secret fan? Vind je de Angels ook te gek? Laten we eens kijken hoe hun make-up is gedaan. En hoe we die zelf kunnen nadoen.

door TRENDYSTYLEVictoria's Secret make-up look

Klik hier voor alle foto's

De catwalk shows van Victoria's Secret zijn inmiddels een begrip. Een jaarlijks evenement om naar uit te kijken. Zelfs de timing van de show is perfect. Het Amerikaanse lingeriemerk showt meestal een paar weken voor de Kerst, een periode waarin we wel wat inspiratie kunnen gebruiken. In dit artikel nemen de make-up look van de Fashion Show 2014 onder de loep.

En die is, behalve supermooi, gelukkig ook heel eenvoudig. Echt een look om jezelf snel eigen te maken en er dag na dag, als een echte Angel, de show mee te stelen.

Foto 1: Lichte make-up

Victoria's Secret make-up look
Foto: courtesy of Victoria's Secret

Klik hier voor alle foto's

Als we het over de make-up voor de Fashion Show 2014 hebben, zegt make-up artist Dick Page, dan zijn er drie sleutelwoorden: 'Transparancy, lightness and whiteness'. De transparantie staat voor de huidjes (zie Elsa Hosk op de foto hierboven) die heel licht, bijna doorzichtig, zijn opgemaakt. Het betreft een trend die we al op vele andere catwalks zagen. Met 'lightness' zal Dick Page vast doelen op de feeling van deze look die heel licht is en ook lichtpunten vertoont. En de 'whiteness' heeft vooral betrekking op de oogleden die met onder meer witte oogschaduw zijn opgemaakt.

Klik hier voor foto 2: de huid opmaken ->


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!