Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Beauty | Make-up | Make-up trends herfst winter 2014 2015 | Nepwimpers en mascara

Mascara trend: nepwimpers en sterretjes ogen

Mascara op je bovenste en onderste wimpers is helemaal in. Red je het niet met je eigen wimpers, ga dan voor neppies. 12 Mascara en wimperlooks. Om direct mee aan de slag te gaan.

door TRENDYSTYLEMascara

Klik hier voor alle foto's

Het begon al op de catwalks voor winter 2014 2015. Toen ging de bekende visagiste Pat McGrath voor modehuizen als Versace, Gucci en Prada al enorm met mascara en nepwimpers te keer. Ook op andere catwalks zagen we de jaren '60 Twiggy look terug.

Op de runways voor zomer 2015 zette de trend verder door en zagen we meer 'sterretjes ogen' dan ooit. Mascara op je bovenste en onderste wimpers is helemaal in. Breng tenminste 20 lagen aan. Red je het met je eigen wimpers niet, gebruik dan nepwimpers, als het moet twee paar over elkaar!

Wij haalden 12 inspirerende catwalk make-up looks voor je bij elkaar. Bekijk de looks en lees hoe je ze na kunt doen.

DONATELLA VERSACE'S IDEE VAN NATUURLIJKE MAKE-UP

Mascara

Klik hier voor alle foto's

'Dit is Donatella's idee van natuurlijke make-up', is het commentaar van topvisagiste Pat McGrath die de make-up voor de Versace show voor herfst en winter 2014 2015 deed. Voor deze look draag je twee paar nepwimpers over elkaar. (Foto: courtesy of Versace)

Klik hier voor foto 2: twee paar nepwimpers ->


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!