Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Beauty | Make-up | Make-up trends herfst winter 2014 2015 | Lippenstift

Lippenstift: de coolste kleuren voor de winter

De lippenstift trends voor winter 2014 2015 laten zich heel gemakkelijk samenvatten. Bekijk ons gidsje en up-date je make-up look met de coolste lippenstift kleuren voor de winter.

door TRENDYSTYLELippenstift

Klik hier voor alle foto's

De liptrends voor winter 2014 2015 zijn vrij eenvoudig: aan de ene kant zien we lichte en natuurlijke tinten zoals beige en beschuit en aan de andere kant blijven we rode lippenstift zien. Een zachte glans is een must en de lippen moeten PERFECT zijn opgemaakt.

We zochten 16 looks bij elkaar zodat je een goed beeld van de lippenstift trends krijgt. Daarna is het experimenteren met je eigen look!

TRANSPARANTE GLOSS BIJ FENDI

Lippenstift

Klik hier voor alle foto's

De make-up bij Fendi mag dan misschien niet zo natuurlijk lijken, onder de felle lichten vervaagt alles en komen alleen de perfecte gelaatstrekken van de modellen naar voren. Precies zoals topvisagist Peter Philips dat ook bedoeld had. Voor de lippen gebruikte de bekende make-up artist dit keer alleen wat transparante gloss. Een trend die we deze winter veel zien. (Foto: courtesy of Fendi)

Klik hier voor foto 2: perfect gestifte lippen ->


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!