Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Beauty | Make-up | Make-up trends herfst winter 2014 2015 | Goudkleurige oogschaduw

Make-up trend. Goudkleurige oogschaduw (en een gouden kus op het voorhoofd)

Een veegje sterrenpoeder, lijkt het wel. De goudkleurige oogschaduw voor winter 2014 2015 heeft een heel klein glittertje en doet je ogen zacht stralen.

door TRENDYSTYLEGoudkleurige oogschaduw

Klik hier voor alle foto's

Als de winter zich aandient, is goudkleurige oogschaduw ook weer van de partij. Dit jaar ging we voor een heel klein glittertje dat de ogen zacht doet stralen. Ook de rest van de make-up is nauwelijks te zien. Een mooie huid met weinig make-up, een beetje gloss op de lippen, een likje mascara op de wimpers.

Natuurlijk mag het wel intenser. Verruil de lichtgouden 'sterrenpoeder' voor een dekkende diepe goud/metallic oogschaduw voor een zwoele oogopslag.

Wij zochten 8 catwalk looks met 'gouden oogopslag' voor je uit. De laatste twee zijn overigens wel heel bijzonder :-).

MAKE-UP LOOK 1: STERRENPOEDER

Goudkleurige oogschaduw

Klik hier voor alle foto's

Deze make-up look zagen (en fotografeerden) we bij backstage bij Amaya Arzuega in Parijs. De make-up is heel eenvoudig. Breng een lichtgouden glitter rond de ogen aan. In de binnenste ooghoeken breng je een geconcentreerde hoeveelheid aan. Laat je ogen stralen! Foto: Amaya Arzuega, ph. Charlotte Mesman

Klik hier voor foto 2: goudglitter bij Miu Miu ->


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!