Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Beauty | De look van... | Kim Kardashians nieuwe haarkleuren

Kim Kardashians nieuwe haarkleur(en!)

Kim Kardashian verraste haar Parijse fans tijdens de Paris Fashion Week met een platinablonde haarlook (en deed er toen nog een schepje bovenop).

door TRENDYSTYLEKim Kardashian
Kim Kardashian kort voor de 'transformatie' in februari 2015, photo by Jean Nelson (Depositphoto)

Kim Kardashian verraste haar Parijse fans tijdens de Paris Fashion Week met een platinablonde haarlook (en deed er toen nog een schepje bovenop).

De verrassing had niet groter kunnen zijn. Het verhaal gaat dat de celeb, die in Parijs front row gast was bij de catwalk show van Balmain, met bedekt hoofd van Los Angeles naar Frankrijk is gereisd om haar nieuwe haarkleur pas daar tijdens de Paris Fashion Week te onthullen.

De VIP verwisselde haar donkere haar voor een opvallende platinablonde look. Het idee om voor blond te gaan zou van make-up artist Joyce Bonelli zijn geweest en kleurenspecialist Lorri Goddard heeft het uitgevoerd.

De verrassing werd nog groter toen Kim Kardashian TWEE DAGEN LATER wéér met een nieuwe haarkleur op de proppen kwam. Tijdens haar verblijf in Parijs veranderde van platinablond naar WIT! Daarvoor zou ze drie uur lang in de kappersstoel van de Parijse salon L'Atelier hebben gezeten.

Of Kim niet blij was met haar platinablonde look of dat ze heeft ontdekt hoe leuk het is om haar fans met nieuwe looks te shockeren, weten we niet.


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!