Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Beauty | Lichaamsverzorging | Lipverzorging

Drie tips voor supersexy lippen

Net zols de rest van je huid hebben ook je lippen constant verzorging nodig. Daar hoort ook af en toe een scrubbehandeling bij.

door TRENDYSTYLEEen lip conditioner is een must, zowel in de zomer als in de winter. Ga voor een hydraterende formule die de lippen zacht en gaaf houdt. In de zomer kun je het beste een lipbalsem met een SPF gebruiken. In de winter mag je lipbalsem wat vetter zijn zodat je lippen tegen kou en wind beschermd zijn en je velletjes voorkomt.

Een lipconditioner heeft niet alleen een verzorgende functie maar doet je lippen er ook mooier en gezonder uitzien. Tijdens de mannenshows bijvoorbeeld zullen de visagisten de modellen nooit zonder lipbalsem de catwalk opsturen. Goed gehydrateerde en verzorgde lippen ogen 'healthy' en sexy. Ook backstage bij de vrouwenshows is lipbalsem onmisbaar en worden de lippen, voor het aanbrengen van lippenstift, eerst goed gehydrateerd.

Behalve de dagelijkse verzorging kun je je lippen af en toe extra verwennen met een speciale scrub behandeling. Scrub je lippen regelmatig om velletjes op een zachte manier te verwijderen en de bloedcirculatie (rode mond!) te stimuleren.

1. Je kunt hiervoor een gezichtscrub gebruiken die je met extra water hebt aangelengd en die je heel delicaat over je lippen masseert (niet te hard!). Voor een extra zacht effect leng je de scrub niet met water maar met lipbalsem aan.

2. Houd je van natuurlijke formules dan kun je je lippen scrubben met een mix van lipconditioner en rietsuiker (voor de korreltjes). Ook hier geldt weer dat je heel delicaat te werk moet gaan.

3. Voor extra zachte (en zoete) lippen scrub je je lippen met een mengsel van honing en rietsuiker.

Na elke scrub (die je met lauwwarm water verwijdert) hydrateer je je lippen met een lipbalsem.


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!