Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Beauty | Lichaamsverzorging | Beautytips voor de lente

Beauty tips voor het ultieme lentegevoel

door TRENDYSTYLEEen fris huidje, zachte pastels en een bloemig parfum

Eindelijk voorjaar. Een seizoen waarin alles fris en licht is, en als herboren aanvoelt. Versterk het luchtige, flirterige lentegevoel door extra aandacht aan je uiterlijk te besteden. Ga nu voor het ultieme lente-gevoel:

Een fris lentehuidje

Een fris lentehuidje begint met een scrub. Laat die kleine korreltjes hun werk doen. Na een delicate - maar intensieve - scrub ziet je huid er weer als herboren uit.

Dorst lessen

Vooral je gezichtshuid heeft het de afgelopen winter zwaar te verduren gehad. Kou, wind en centrale verwarming hebben nu eenmaal een uitdrogend effect. Verwen je huid daarom met een vochtinbrengend masker en breng - zo nodig - meerdere malen per dag een vochtinbrengende crème aan. Je zult zien dat droogtelijntjes verdwijnen en dat je huid weer fris en veel elastischer aanvoelt.

Waterpret

Houd een spray met bronwater (als zodanig bij de drogisterij of parfumerie verkrijgbaar) bij de hand om je huid, als je daartoe behoefte voelt, even op te frissen en nog eens extra te hydrateren. Vooral in omgevingen met centrale verwarming of airconditioning is zo'n spray een uitkomst.

Professionele hulp

Er gaat niets boven een uitgebreide gezichtsbehandeling door de schoonheidsspecialiste. Laat je huid tijdens elke seizoenswisseling tenminste één keer grondig reinigen. Rond de behandeling af met een vochtinbrengend of herstellend masker. Heb je het gevoel dat je huid slapper wordt, of meer rimpels gaat vertonen, informeer dan bij de schoonheidsspecialiste ook eens naar een collageenbehandeling.

Strak lijf

Zit er nog rek in je budget, schaf dan nu zo'n grote fles of tube anticellulite-crème aan en smeer erop los!

Lente make-up

Vervang harde en donkere kleuren met zachte lieflijke pastels. Geef je wangen een vertederende, rozerode lenteblos. Maak je ogen op met zachte pastels (roze en lavendel zijn dé kleuren voor deze lente!). Vervang je zwarte mascara door een bruine, misschien wel paarse mascara. Kies zachte crèmeachtige tinten voor je lippen. Ga voor alles wat glos en glans is. Houd het romantisch en licht voor een ultiem lentegevoel.

Bloemenparfum

Lente. Tijd voor een nieuw luchtje! Ga voor een bloemige fragrance. De eerste die ervan zal genieten, ben jij (omdat je zelf nog niet aan het parfum gewend bent). Laat, waar je ook gaat of staat, een zoete, intrigerende en vooral sexy zweem achter.

Steek een bloem in je haar of speld er eentje op je tas

Niets romantischer dan een bloem. Steek er eentje in je haar of speld een verse bloem op je tas - zoals we dat op veel catwalks voor het lenteseizoen zagen. Het leven kan zo mooi zijn, maar vaak moet je er wel zelf iets van maken!

Een nieuwe haarstijl

De lente is het seizoen bij uitstek voor veranderingen. En met een nieuwe haarstijl voel je je zò... nieuw!


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!